Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Május 13. 12:44, hétfő | Helyi sport
Forrás: dlsz.hu

Suli Foci Kupa: a Szuperdöntő következik

Suli Foci  Kupa: a Szuperdöntő következik

Régi idők hagyományát hoztuk vissza a Suli Foci Kupával, hiszen mindannyian jól emlékezhetünk még a hangulatos Merényi Kupákra. Sokaknak hiányzott ez valószínűleg, mert rendkívül jól fogadták az általános iskolások ezt a programot.

Négy korcsoport küzdelmeit izgulhattuk végig decembertől márciusig és kijelenthető, hogy izgalmas nagyszerű mérkőzéseken vagyunk túl.

Az I. korcsoportban (2010-es és azután született tanulók) a Vasvári Pál Általános Iskola mindkét fordulót magabiztosan nyerte meg és az egyik körben ezüstérmes, a másik kiírásban bronzérmes Nagyvenyimmel találkozik majd a szuperdöntőben.

A 2008-as, 2009-es születésű diákoknál, vagyis a II. korcsoportban is a vasvárisok vitték el az elsőségeket, de a Sárbogárdi Mészöly Géza Általános Iskola csapatával alaposan meggyűlhet a bajuk az aranymérkőzésen.

A III. korcsoport (2006-ban és 2007-ben született játékosok) sem hozott meglepetést, hiszen a Vasvári Iskola itt is bejutott a döntőbe, viszont az Apostagi Nagy Lajos Általános Iskola többször is borsot tört az orruk alá, sőt a második kört meg is nyerték, így méltán vannak ott a Szuperdöntőbe, ahol újabb győzelemre készülnek!

A legnagyobbak (a IV. korcsoport diákjai, 2004-2005-ös születésűek) szolgáltatták talán a legkomolyabb izgalmakat. Az első körben a Ráckeresztúri Petőfi Sándor Általános Iskola gyűjtötte be az elsőséget a bogárdi Mészöly sulit megelőzve, viszont a második fordulóban javított az előzőleg bronzérmes Vasvári és a dobogó tetejére állt, megszerezve ezzel a lehetőséget arra, hogy a Ráckeresztúri fiúkkal összemérjék a tudásukat a döntőben.

Nagyon izgalmas mérkőzések, remek csaták várhatóak tehát május 17-én a Suli Foci Kupa szuperdöntőiben.

További információk a rendezvényről

Időpont: 2019. május 17. péntek 08.20 - 12.00
Helyszín: Dunaújváros Egyetemi Sportcsarnok, Dunaújváros,
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Dunaújvárosi Egyetem, Kiskohász Vendéglő, Mprint Dekoráció, Tourinform Iroda Dunaújváros, Varázs Kép Egyedi Termékek, Acerbis Sportáruház, Pusztaszabolcsi Agrár Zrt.
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Játékrendszer: 5 + 1 kispályás labdarúgás
Résztvevők: I. - II. - III. - IV. korcsoport csapat / azok a játékosok, akik részt vettek a selejtezőkön és nevezési lapon fel voltak tüntetve
Telefon: +36-70-616-5941

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.