Városlista
2019. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2019. Május 13. 12:44, hétfő | Helyi sport
Forrás: dlsz.hu

Suli Foci Kupa: a Szuperdöntő következik

Suli Foci  Kupa: a Szuperdöntő következik

Régi idők hagyományát hoztuk vissza a Suli Foci Kupával, hiszen mindannyian jól emlékezhetünk még a hangulatos Merényi Kupákra. Sokaknak hiányzott ez valószínűleg, mert rendkívül jól fogadták az általános iskolások ezt a programot.

Négy korcsoport küzdelmeit izgulhattuk végig decembertől márciusig és kijelenthető, hogy izgalmas nagyszerű mérkőzéseken vagyunk túl.

Az I. korcsoportban (2010-es és azután született tanulók) a Vasvári Pál Általános Iskola mindkét fordulót magabiztosan nyerte meg és az egyik körben ezüstérmes, a másik kiírásban bronzérmes Nagyvenyimmel találkozik majd a szuperdöntőben.

A 2008-as, 2009-es születésű diákoknál, vagyis a II. korcsoportban is a vasvárisok vitték el az elsőségeket, de a Sárbogárdi Mészöly Géza Általános Iskola csapatával alaposan meggyűlhet a bajuk az aranymérkőzésen.

A III. korcsoport (2006-ban és 2007-ben született játékosok) sem hozott meglepetést, hiszen a Vasvári Iskola itt is bejutott a döntőbe, viszont az Apostagi Nagy Lajos Általános Iskola többször is borsot tört az orruk alá, sőt a második kört meg is nyerték, így méltán vannak ott a Szuperdöntőbe, ahol újabb győzelemre készülnek!

A legnagyobbak (a IV. korcsoport diákjai, 2004-2005-ös születésűek) szolgáltatták talán a legkomolyabb izgalmakat. Az első körben a Ráckeresztúri Petőfi Sándor Általános Iskola gyűjtötte be az elsőséget a bogárdi Mészöly sulit megelőzve, viszont a második fordulóban javított az előzőleg bronzérmes Vasvári és a dobogó tetejére állt, megszerezve ezzel a lehetőséget arra, hogy a Ráckeresztúri fiúkkal összemérjék a tudásukat a döntőben.

Nagyon izgalmas mérkőzések, remek csaták várhatóak tehát május 17-én a Suli Foci Kupa szuperdöntőiben.

További információk a rendezvényről

Időpont: 2019. május 17. péntek 08.20 - 12.00
Helyszín: Dunaújváros Egyetemi Sportcsarnok, Dunaújváros,
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Dunaújvárosi Egyetem, Kiskohász Vendéglő, Mprint Dekoráció, Tourinform Iroda Dunaújváros, Varázs Kép Egyedi Termékek, Acerbis Sportáruház, Pusztaszabolcsi Agrár Zrt.
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Játékrendszer: 5 + 1 kispályás labdarúgás
Résztvevők: I. - II. - III. - IV. korcsoport csapat / azok a játékosok, akik részt vettek a selejtezőkön és nevezési lapon fel voltak tüntetve
Telefon: +36-70-616-5941

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 18. 09:47, vasárnap | Helyi sport

KEMÉNY DIÓ VOLT AZ ÉRD

Egygólos vereséget szenvedett a Dunaújvárosi Kohász NB I-es felnőtt női kézilabdacsapata a házigazdáktól a IX. Érdi Kupa zárónapján.

2019. Augusztus 18. 09:43, vasárnap | Helyi sport

Újra itthon játszik a DPASE!

A labdarúgó NB III. Közép-csoportjának harmadik fordulójában a Szentlőrinc csapatát fogadja este 7 órakor, vasárnap a DPASE.

2019. Augusztus 18. 09:40, vasárnap | Helyi sport

Két szoros vereség Szlovéniában

Csütörtökön és pénteken két mérkőzést játszott a DAB jégkorongcsapata Szlovéniában és két szoros vereséget szenvedett.

2019. Augusztus 18. 09:36, vasárnap | Helyi sport

I. Szent István XII. Strandfoci Kupa

XII. STRANDFOCI KUPA, Dunaújváros, 2019. augusztus 20. kedd