Városlista
2019. október 15, kedd - Teréz

Hírek

2019. Június 21. 17:51, péntek | Helyi sport
Forrás: acelbikak.net

Svéd légiós érkezett az Acélbikákhoz

Svéd légiós érkezett az Acélbikákhoz

Igen csak pörög a játékospiac a jégkorongozóknál, szinte nincs nap, amikor valamelyik Erste Ligás csapat ne jelentene be egy új igazolást. Így van ez az Acélbikáknál is.

Alexander Pettersson személyében egy 25 éves svéd jégkorongozóval erősítette meg keretét szerdán délután a DAB. A 177 centiméter magas, 86 kilogrammos, left és szélső poszton is bevethető játékos a Frölunda neveltje. A 2012/2013-as szezonban mutatkozott be a felnőttek között a divízió I-ben, majd a következő két szezont a tengerentúlon töltötte a North American Hockey League-ben (NAHL) szereplő Austin Bruins gárdájánál.
2015-ben visszatért Svédországba, ahol az elmúlt két szezont stabilan a svéd másodosztályban töltötte. A Dunaújvárosi Acélbikák szakvezetése valószínűleg leftként számít Alexander Petterssonra a következő szezonban és ahogy társai, úgy ő is augusztus elején csatlakozik a dunaújvárosiakhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 28. 08:44, szombat | Helyi sport

Újabb győzelem az Erste Ligában

A Vasas elleni 6-4-es hazai sikerrel őrizte meg hibátlan mérlegét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata az Erste Ligában.

2019. Szeptember 21. 09:16, szombat | Helyi sport

Továbbra is veretlenek a dunaújvárosi hokisok

Idei harmadik mérkőzését is megnyerte az Erste ligában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely egy nagyon veszélyes Debrecent győzött le 4-1-re a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

2019. Szeptember 05. 21:25, csütörtök | Helyi sport

ÁTLÉPTEK EGY HATÁRT!

Augusztus végén a DKKA két leány kézilabdacsapata is egy hetes edzőtáborban vett részt a határon túlon, Adán. Az edzések mellett a csapatépítés is fókuszba került.

2019. Augusztus 31. 09:06, szombat | Helyi sport

Ajándék a polgármesternek az akadémiától

Csapatképpel, versenymezzel lepte meg a DKKA vezetése Cserna Gábor polgármestert.