Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2019. Június 21. 17:51, péntek | Helyi sport
Forrás: acelbikak.net

Svéd légiós érkezett az Acélbikákhoz

Svéd légiós érkezett az Acélbikákhoz

Igen csak pörög a játékospiac a jégkorongozóknál, szinte nincs nap, amikor valamelyik Erste Ligás csapat ne jelentene be egy új igazolást. Így van ez az Acélbikáknál is.

Alexander Pettersson személyében egy 25 éves svéd jégkorongozóval erősítette meg keretét szerdán délután a DAB. A 177 centiméter magas, 86 kilogrammos, left és szélső poszton is bevethető játékos a Frölunda neveltje. A 2012/2013-as szezonban mutatkozott be a felnőttek között a divízió I-ben, majd a következő két szezont a tengerentúlon töltötte a North American Hockey League-ben (NAHL) szereplő Austin Bruins gárdájánál.
2015-ben visszatért Svédországba, ahol az elmúlt két szezont stabilan a svéd másodosztályban töltötte. A Dunaújvárosi Acélbikák szakvezetése valószínűleg leftként számít Alexander Petterssonra a következő szezonban és ahogy társai, úgy ő is augusztus elején csatlakozik a dunaújvárosiakhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 16. 19:43, kedd | Helyi sport

Két dunaújvárosi készülhet a vébére

Hüttner Csaba kapitány kijelölte, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége pedig jóváhagyta az olimpiai kvalifikációs vébén induló magyar válogatott keretet. A Dunaferrből Hajdu Jonatán és Kiss Balázs lesz ott Szegeden.

2019. Július 16. 19:36, kedd | Helyi sport

DPASE: dübörög a felkészülés

A Dunaújváros PASE NB III-as felnőtt labdarúgócsapata már három hete munkába állt, és ezen a héten két edzőmérkőzés vár rájuk.

2019. Július 16. 19:29, kedd | Helyi sport

SIKERES TEHETSÉGGONDOZÁSI PÁLYÁZAT

A DKKA-Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia Nonprofit Kft. sikeresen pályázott a hazai és határon túli sporttehetségek fejlesztő tehetséggondozó program keretében.

2019. Július 13. 21:30, szombat | Helyi sport

SZURKOLÓI ANKÉT A CAMPUSBAN

A Campus étteremben került sor arra a szurkolói ankétra, amelyen a DKKA NB I-es női kézilabdacsapata volt a téma.