Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Október 14. 07:37, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Szaga alapján azonosították a gyilkost

Szaga alapján azonosították a gyilkost

Elfogták a rendőrök a vasárnap reggel, kiskundorozsmai lakásában holtan talált asszony feltételezett gyilkosát. A 26 éves férfit kutyák segítségével, szagminta alapján azonosították.

A 77 éves asszonyt vasárnap reggel találták holtan a házában. Az áldozatot halála előtt bántalmazták. A rendőrök a 24 órán keresztül tartó helyszínelés során begyűjtött nyomok, az adatgyűjtés és a tanúk kihallgatásakor beszerzett információk alapján szerdára eljutottak a gyanúsítotthoz, egy 26 éves helybeli fiatalemberhez.

A gyilkosság helyszínén begyűjtött szagminták alapján egy kiképzett kutya beazonosította a fiatalembert, s az azonosságot egy másik kutya is megerősítette.

A férfit gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette. Az ügyben halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja alapján folyik a büntetőeljárás. (rá)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.