Városlista
2020. október 19, hétfő - Nándor

Hírek

2016. Március 09. 20:33, szerda | Helyi
Forrás: Fekete Györgyi

Szállás a városközpontban elérhető áron

Szállás a városközpontban elérhető áron

A piactól néhány méterre, mégis nyugodt környezetben található a Viktória apartmanház.

Néhány lépés a Kenyérgyári út 5. szám alatti udvar, ahol a kétszintes irodaépület felső szintje fogadja azokat a lakókat, akik kényelmes, nyugodt környezetben szeretnének, lakni, pihenni.
A kilencszobás apartmanház megálmodója Deák Melinda, aki úgy gondolta, hogy egy igényes, de megfizethető áru szálláshelyre igény lehet a városunkban. Az egy és kétágyas szobák mindegyike rendkívül tágas, kényelmes és jól felszerelt. Szokatlan, hogy egy apartmanban ekkora tágas tér legyen. Igényes és modern jól felszerelt konyhapult, az ebédlőasztalnál is van hely bőben. A mai kor elvárásainak megfelelő modern fürdőszoba, wifi minden lakásban, és természetesen többen klíma is található.


Az épület előtt tágas parkoló található.
Nemcsak a lakrészek kialakítása barátságos, hanem az ára is. Egy-egy apartmant naponta 5000 forintért lehet bérelni, de természetesen a hosszabb távú bérlőknek további kedvezményeket biztosítanak.


Hazai és külföldi vendégeink is vannak, úgy véljük, hogy igazolja mindazt, amit szeretnénk, hogy bár még nem régóta üzemelünk, de már visszatérő vendégeink is vannak.
A Viktória Apartmanház elérhető: 70/5471366, apartmanhazviktoria@gmail.com

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 16. 07:18, péntek | Helyi

Dunaferr: botrányos a helyzet

A Vasmű krízishelyzete továbbtart. A cégvezetés vagy annak képviselői nagyvállalathoz nem épp illendő stílusú közleményben kérték, hogy ne nyilatkozzon Cserna Gábor és az MSZP sem a vállalat helyzetéről.

2020. Október 15. 20:00, csütörtök | Helyi

Az októberi közgyűlés főbb döntései

A pentelei főtérről áttelepítendő a szovjet emlékmű, kollégiumból rendőrlakások, lesz Borovszky Ambrus eméékpark.

2020. Október 12. 13:08, hétfő | Helyi

Pintér Tamás csütörtök délelőttre összehívta városunk közgyűlését

A szokottnál kevesebb téma szerepel az október 15-én esedékes közgyűlésen. Rendeződhet a kertváros kollégium jövője. Módosul több háziorvosi körzet szerződése, Új tagokat választanak egy területcserét előkészítő bizottságba.

2020. Október 02. 09:54, péntek | Helyi

Folytatódik a lomtalanítás Dunaújvárosban

Ezúttal a Béke városrészben folytatódik a lomtalanítás.