Városlista
2020. november 23, hétfő - Kelemen

Hírek

2014. Április 04. 06:57, péntek | PR
Forrás: politikai hirdetés

Szanyi Tibor is városunkban kampányolt

Szanyi Tibor is városunkban kampányolt

Nem volt nagygyűlés, csak beszélgetés a szimpatizánsokkal, és standolás Szanyi Tibor dunaújvárosi látogatásakor.

- Nagyon szeretek az utcákon-tereken beszélni – hangsúlyozta dunaújvárosi látogatása kapcsán Szanyi Tibor, az MSZP elnökségének tagja dunaújvárosi látogatásakor. – Bár Magyar András nem szorul erre rá, hiszen ő az egyik legesélyesebb jelöltünk.

- Azt látom, hogy csupa nagyágyút dobtak be Magyar András mellett?

- Magyar András önmaga a nagyágyú. Így nem kell itt túlzásokba esnünk. Egyébként fontos tulajdonsága, hogy eléggé ismeri a pályát.

- A közvélemény-kutatások szerint nem biztos, hogy győz a szövetségük...

- Jaj, közvélemény-kutatások, imádom őket,de az utca hangulata egészen más. Tudja a közvéleménykutatásokról azt gondolom,hogy van az a pénz, amiért fizetett hirdetéseket adnak fel. Én azt hiszem, hogyha a választások napján mindenki megtalálja azt az egy négyzetméter demokráciát,ami a szavazófülke, akkor mindenképpen a szövetségünk lesz a győztes.

- Mi lesz a szövetséggel április 6. után, akár nyernek, akár vesztenek, hiszen nem volt korábban teljes az összhang?

- Szövetség az valószínűleg ki fog terjedni az őszi önkormányzati választásra is, az európai parlamenti választás az más, akkor külön indulunk, de remélhetően nem egymás ellen.

- Gyurcsánnyal mi a helyzet?

- Szövetségünk oszlopos tagja.

- Véleménye?

- Szövetségünk oszlopos tagja....

Magyar András elmondta, hogy fárasztó, kimerítő kampány végkampányában van, hiszen november óta járja a településeket, s többezer emberrel találkozott.

- Csupa pozitív visszajelzést kapok az emberektől, akik rendkívül elkeseredettek, nagyon sok panasszal keresnek meg. A legfontosabb célunk az, hogy elűzzük a félelmet végleg Magyarországról, s újra egy demokratikus, boldog országban éljünk .

- Vörösbe öltöztették a várost...

- Igen....

- A Fidesz helyi elnöke azt nyilatkozta, hogy a kampányköltségvetésük vizsgálatát fogja kérni az ÁSZ-tól...

- Állunk elébe. Mi mindenben törvényesen jártunk el, addig nem ragasztottunk plakátokat, nem tettünk sálakat a villanyoszlopra,míg a Kúria erről nem döntött. Nekünk nincs pénzünk óriás plakátokra, nekünk nem kampányok a tv2.

- Akkor a kampány békés és nyugodt volt?

- Én azt gondolom, igen. A vége ugyan kissé felpörgött, de én úgy gondolom, hogy bírjuk a küzdelmet.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 08. 19:22, vasárnap | PR

Mikor lehet jó választás a mátrix nyomtató?

A mátrix nyomtató talán idejét múltnak tűnik, de vannak olyan helyzetek, amikor ideális megoldást tud nyújtani költséghatékony nyomtatásra. Körbejárjuk a pro és kontra érveket, mikor lehet jó választás a mátrix nyomtató.

2020. November 08. 11:16, vasárnap | PR

Kinek való a B1 szintű nyelvvizsga?

A nyelvvizsga kérdése örök. Milyen legyen, milyen nyelvből és milyen szinten kell és érdemes? Tényleg csak középfokú vizsgát érdemes tenni? Ezekre is keressük a választ, mikor megnézzük mire elég a B1 szintű nyelvvizsga.

2020. Október 08. 14:02, csütörtök | PR

Ne fázz tőle; jó választás az olajradiátor

A hűvös idő beköszöntével, akár már egy-két fokos lehűlést is jelentősnek érzünk otthonunkban. A nyári meleghez szokott testünknek - még akkor is, ha jellemzően légkondicionálót használunk ekkor - komoly változás lehet az őszi lev

2020. Október 08. 12:24, csütörtök | PR

Ezt fontold meg, mielőtt megbízol egy céget vidékre költöztetéssel

Az elmúlt néhány év ingatlanpiaci robbanása után még mindig töretlenül erős az agglomerációba irányló mozgás, de nem mindegy, hogy milyen céggel indulunk neki a fővárosból vidékre való költöztetésnek.