Városlista
2019. augusztus 21, szerda - Sámuel

Hírek

2014. Április 04. 06:57, péntek | PR
Forrás: politikai hirdetés

Szanyi Tibor is városunkban kampányolt

Szanyi Tibor is városunkban kampányolt

Nem volt nagygyűlés, csak beszélgetés a szimpatizánsokkal, és standolás Szanyi Tibor dunaújvárosi látogatásakor.

- Nagyon szeretek az utcákon-tereken beszélni – hangsúlyozta dunaújvárosi látogatása kapcsán Szanyi Tibor, az MSZP elnökségének tagja dunaújvárosi látogatásakor. – Bár Magyar András nem szorul erre rá, hiszen ő az egyik legesélyesebb jelöltünk.

- Azt látom, hogy csupa nagyágyút dobtak be Magyar András mellett?

- Magyar András önmaga a nagyágyú. Így nem kell itt túlzásokba esnünk. Egyébként fontos tulajdonsága, hogy eléggé ismeri a pályát.

- A közvélemény-kutatások szerint nem biztos, hogy győz a szövetségük...

- Jaj, közvélemény-kutatások, imádom őket,de az utca hangulata egészen más. Tudja a közvéleménykutatásokról azt gondolom,hogy van az a pénz, amiért fizetett hirdetéseket adnak fel. Én azt hiszem, hogyha a választások napján mindenki megtalálja azt az egy négyzetméter demokráciát,ami a szavazófülke, akkor mindenképpen a szövetségünk lesz a győztes.

- Mi lesz a szövetséggel április 6. után, akár nyernek, akár vesztenek, hiszen nem volt korábban teljes az összhang?

- Szövetség az valószínűleg ki fog terjedni az őszi önkormányzati választásra is, az európai parlamenti választás az más, akkor külön indulunk, de remélhetően nem egymás ellen.

- Gyurcsánnyal mi a helyzet?

- Szövetségünk oszlopos tagja.

- Véleménye?

- Szövetségünk oszlopos tagja....

Magyar András elmondta, hogy fárasztó, kimerítő kampány végkampányában van, hiszen november óta járja a településeket, s többezer emberrel találkozott.

- Csupa pozitív visszajelzést kapok az emberektől, akik rendkívül elkeseredettek, nagyon sok panasszal keresnek meg. A legfontosabb célunk az, hogy elűzzük a félelmet végleg Magyarországról, s újra egy demokratikus, boldog országban éljünk .

- Vörösbe öltöztették a várost...

- Igen....

- A Fidesz helyi elnöke azt nyilatkozta, hogy a kampányköltségvetésük vizsgálatát fogja kérni az ÁSZ-tól...

- Állunk elébe. Mi mindenben törvényesen jártunk el, addig nem ragasztottunk plakátokat, nem tettünk sálakat a villanyoszlopra,míg a Kúria erről nem döntött. Nekünk nincs pénzünk óriás plakátokra, nekünk nem kampányok a tv2.

- Akkor a kampány békés és nyugodt volt?

- Én azt gondolom, igen. A vége ugyan kissé felpörgött, de én úgy gondolom, hogy bírjuk a küzdelmet.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Augusztus 09. 12:30, péntek | PR

Autómegosztóval a repülőtérre

Budapesten egyre elterjedtebb az autómegosztók járműveinek használata, melyek a városon belül, megszabott zónában használhatóak. A belső kerületeket érintő körzethatár egyre jobban kezd kitolódni fővárosunk pereméig -

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

2019. Július 08. 18:03, hétfő | PR

Van, ahol már csökkennek a lakásárak

Régóta meghökkenéssel figyelik és magyarázzák szakértők és minden érintett az ingatlanárak korlát nélküli növekedését. Most azonban megjelentek az első jelei a fordulatnak.