Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2018. Március 25. 20:33, vasárnap | PR

Száraz-nedves porszívók működése

Száraz-nedves porszívók működése

Elsőre azt hihetjük, hogy egyszerű feladat a porszívó vásárlás, de ha csak egy átlagos elektronikai szaküzletbe megyünk is be, a porszívó részlegen olyan kínálat tárul elénk, amelyre nem valószínű, hogy számítunk.

Ha a témába jobban beleássuk magunkat, akkor szembesülhetünk vele, hogy ennél nagyobb kínálat áll rendelkezésünkre, hiszen számos variációval találkozhatunk.


Por és vízszívók egyben
Elsőként nem árthat tisztázni, hogy pontosan milyen és mekkora felületen van rá szükségünk. Öszvéreknek számítanak a száraz-nedves porszívók a takarítás területén, amellyel egyszerre vizet, vagy más folyadékot is fel tudunk takarítani, de a száraz porszívók munkájára is ugyanúgy alkalmasnak bizonyulnak. A porszívóban levő porzsákot ki kell venni folyadék takarítása esetén, hiszen az nem vízálló, illetve ha nem folyadékot szeretnénk felszívni, akkor meg kell várnunk, hogy kiszáradjon belül és csak utána tehetjük vissza a porzsákot, hiszen ha benne marad a nedvesség, amely a porzsákba bekerül, akkor a zsák hamar szétázik és ez igen nagy gondot jelenthet a későbbiekben. Szükséges ilyenkor kivenni belőle a szűrőbetétet és a helyébe poliuretán szűrőt tenni.


Honnan tudjuk, ha a tartály tele van vízzel?
Amikor a folyadék felszívódott és a készülék tartályában eléri a maximálisan megengedett szintet, a biztonsági úszós szelep automatikusan leállítja a szívást. Amikor nagy mennyiségű folyadékot szívunk ki a készülékkel a tartályból, részleges légáramlás biztosítása érdekében nem szabad a szívófejet teljesen alámeríteni. Összefoglalva a száraz-nedves porszívó olyan, mint egy száraz porszívó, amivel folyadékot is fel tudunk szívni.


A háztartásokban is jó egy ilyen készülék
Sokan azt gondolják, hogy családi környezetben kevesebb a relevanciája a készüléknek, mint ipari környezetben, de a Hun Higiénia Kft.-nél meg vannak győződve arról, hogy ezek a készülékek a legtöbb háztartásban jól jöhetnek. Ha ipari felhasználásra szánjuk a készüléket, arra is vannak megfelelő alternatívák.


Bérlés vagy Leasing
A Hun Higiénia Kft. a termékek országos bérbeadását nem, de a leasingjét vállalja, amely leasingidő lejáratát követően a vevő eldöntheti hogy maradványértéken megvásárolja-e az eszközt vagy sem. Ugyanez igaz a szőnyeg és kárpittisztító gépekre is.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 07. 13:45, csütörtök | PR

Milyen hatással van a világra az új mozi premierek csúszása?

A vírusválság sok iparágat parkolópályára tett 2020-ban, és elvett tőlünk jó néhány régen várt filmpremiert. Ennek viszont hosszan gyűrűző hatása van. Megnéztük, mit tett a COVID-19 a filmekkel és a filmiparral.

2020. November 27. 07:12, péntek | PR

Négy dolog, amire figyelj oda nyomtatópatron online vásárlásakor

Egy nyomtatóhoz nem olyan nehéz kiválasztani a megfelelő patront, ám ettől még el lehet rontani a vásárlást, ha figyelmetlenek vagyunk. Ha az egész folyamat online történik, érdemes ellenőrizni néhány alapinformációt.

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 08. 19:22, vasárnap | PR

Mikor lehet jó választás a mátrix nyomtató?

A mátrix nyomtató talán idejét múltnak tűnik, de vannak olyan helyzetek, amikor ideális megoldást tud nyújtani költséghatékony nyomtatásra. Körbejárjuk a pro és kontra érveket, mikor lehet jó választás a mátrix nyomtató.