Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Október 26. 07:17, szerda | Belföld
Forrás: OrintPress

Szavazni lehet a Szigetre, és a legmenőbb sztárok jöhetnek

Szavazni lehet a Szigetre, és a legmenőbb sztárok jöhetnek

A Sziget ismét Európa legismertebb fesztiváljai közt mérkőzik az European Festival Awards 'Legjobb Nagyfesztiválja' kitüntető címért.

Nem kisebb eseményre, mint egy jubileumi fesztiválra készülnek a Sziget szervezői: 2012. augusztus 6-án immár huszadik alkalommal sétálnak át a Szigetre vezető hídon, hogy két bemelegítő koncertnapon és az öt fesztiválnapon újra csak kiszakadjanak a mindennapok körforgásából és belemerüljenek a bulik áradatába - olvasható a Gazdasági Rádió honlapján.

A Sziget 1993-óta már számos díjat és elismerést zsebelt be itthon és nemzetközi szinten egyaránt. A legjobb európai nagyfesztiválok versenyében évek óta az első tíz közt szerepel, de több szaklap és szervezet sorolta már rövidebb listákra is. Idén ismét versenyt hirdetett az European Festival Awards, s most is - a szakma mellett - a fesztivállátogató közönség szavazata a döntő. Szavazni pedig a Festival Awards oldalon lehet.

“Igyekszünk méltó módon ünnepelni a 2012-es jubileumi Szigetet, de a koronát az tenné fel igazán, ha mint a “Legjobb Európai Nagyfesztivál” indíthatnánk a jubileumi évet” – mondta Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke, aki szerint ez a díj, túl azon, hogy a közönség jóleső elismerése, a nemzetközi sztárok figyelmét is jobban felkelti. “Akár döntő érv is lehet abban, hogy egy-egy sztár melyik fesztivált választja.” – mondta a sajtófőnök.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.