Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Július 28. 09:06, szombat | Bulvár
Forrás: MTI

Személykocsis bika- és birkatolvaj

Személykocsis bika- és birkatolvaj

Személykocsival ment bikát, birkát és baromfit lopni egy férfi Ukrajnában, majd eltévedt, árokba hajtott és sikertelenül próbálkozott megtéveszteni a rendőrséget.

A 25 éves Anatolij Sztyepanjuk még csak nem is kombival, hanem négyajtós Ladával indult "betyáros" portyájára. A kiszemelt bikát és birkát sikerült elcsakliznia - a baromfiakról közben letett -, ám nem sikerült rozsdás kocsijába beültetnie a marhát. A tolvaj csak akciója közben jött rá, hogy a bika nem fér be a kocsiba, csakis akkor, ha kiszedi a hátsó ülést, de még akkor sem könnyen. A férfi módosított rozsdás autóján, és valahogy betuszkolta a bikát a birkához, majd elhajtott.
Több mint 30 kilométert vezetett egy keskeny úton a rossz irányba, mígnem egy árokban kötött ki. Az állatokat a kocsiban hagyva, gyalog próbált elszelelni, ám a rendőrség hamarosan elfogta. A férfi megpróbálta elhitetni, hogy a kocsiját ellopták, és neki semmi köze se a bikához, se a birkához, ám a rendőrök nem hittek neki.
Sztyepanjuk akár hat év börtönt is kaphat - adta hírül az austriantims.at című osztrák honlap.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.