Városlista
2020. október 25, vasárnap - Bianka

Hírek

2011. Szeptember 13. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Szépfiút fogott magának az elvált díva

Szépfiút fogott magának az elvált díva

Jennifer Lopez igyekszik bepótolni az elmúlt hét évet a pasivadászat terén, ugyanis megint új lovagja van, méghozzá Bradley Cooper.

Július közepén véget ért egy éra Jennifer Lopez életében, és visszakerült a szinglipiacra. Ami rendesen felébresztette egy-két partiképes agglegényben a vadászösztönt. A gitártestű énekesnő legújabb kérője Bradley Cooper, aki igen jól halad kiszemeltje meghódításában. A páros a hétvégén mutatkozott először közösen az egyik menő New York-i étteremben, és a beszámolók alapján igencsak forr körülöttük a levegő. Vagyis, ha minden így folytatódik, akkor lassan fel kell venni a cölöblexikonba a Bradifer kifejezést.

A Másnaposok sármos sztárja már a negyedik pasi, aki megpróbálja Jenniferrel feledtetni a Marc Anthony-hoz fűződő házasságát. A sort William Levy indította - bár ő még a férjezett Lopezre csapott le -, majd jött egy kis vigasztalás Diddy-től, aztán Rodrigo Santoro is kapott egy kis randiidőt. Ez három hónap alatt pedig nem rossz teljesítmény.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 25. 08:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szigeti Ferenc (Karthago) - VIDEÓ

Szigeti Ferenc a műsorban elmeséli, hogy milyen sportokat próbált ki élete folyamán és az is kiderül a videóból, hogy milyen sportokat űz jelenleg!

2020. Október 24. 15:04, szombat | Bulvár

Paul McCartney egyedül készítette új, karanténalbumát

A koronavírus-járvány miatti karantén szülte Paul McCartney új albumát.

2020. Október 24. 08:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége: Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Az Andonik 4s-ben Csepregi Évával arról beszélgettünk, hogy mennyit számít a külső egy előadó esetében? Elég a szépség vagy tehetség is kell? Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!

2020. Október 23. 08:00, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Fritule - VIDEÓ

Egy délvidéki mediterrán desszert elkészítését mutatja meg nekünk, amely egyszerű, mégis zseniális! És nem mellesleg nagyon finom is!