Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Augusztus 09. 23:24, csütörtök | Helyi

Szeretne étlapra kerülni?

Szeretne étlapra kerülni?

Nem, semmi Jancsi és Juliska boszorkánya. A kedvenc receptjét főzné meg a Fészek Étterem, s a neve alatt szerepelne az étel az étlapon, annak, aki részt vesz a játékunkon.

A magyar konyha kedvelt alapanyaga a paprika, a paradicsom. Ugye, lehet csinálni belőle pörköltet némi hússal, lecsót, töltött paprikát többek között. Most a Fészek étteremmel közösen egy játékot hirdetünk.

Küldjék be a kedvenc paprikás-paradicsomos receptjüket az info@infodunaujvaros.hu mailcímre , s a legjobbakat megfőzi és a készítő neve alatt étlapjára tűzi a Fészek Étterem.


Két kategóriában hirdetünk versenyt. Az elsőben a hagyományos magyar ételek mezőnyébe várunk jelentkezőket. Ennek az oka, hogy a Fészek Étterem saját ebédjében azoknak kínál választékot, akik a hagyományos ételekből válogatnák össze napi ebédjüket. A Fészek Étteremben a menü ára 650 Ft. Leves 200 Ft, főétel 450 Ft. Pénteken a leves 250 Ft, főétel 400 Ft.

A másodikban az étterem egészséges menüsorába kerülhetnek be az ételek. A Fészek Étterem ugyanis kiemelkedőnek fontosnak tartja, hogy azoknak is legyen finom és egészséges ételválasztéka, akik akár a cukorbetegek, és számolniuk kell az elfogyasztott szénhidrát mennyiséget, vagy oda kell figyelni a koleszterin szintjükre, ezért a paprika-paradicsom kombinációt egészséges ételvariációban is felhasználhatják.
A nyertesek a hírnév mellett jutalomban is részesülnek. A beküldött recepteket meg lehet tekinteni a www. infodunaujvaros.hu honlapon a verseny rovatunkban,ott lehet szavazni és a InfoDunaújváros Fb profilunkon.

Beküldési határidő szeptember 5. szavazni lehet szeptember 20-ig.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.