Városlista
2020. október 22, csütörtök - Előd

Hírek

2011. Szeptember 20. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Széttárta lábait Britney

Széttárta lábait Britney

Hiába állította helyre ázsióját Britney Spears, van, ami soha nem változik - a bugyivillantásról képtelen leszokni.

A részeges-drogos-kopasz időszakában egész albumnyi kép készült Britney Spaearsről, miközben autókból kiszállva mutogatja altestét. Többnyire alsónemű nélkül. Azóta sok minden történt vele, és szinte teljesen sínre került az élete, de a "lábtárogatás" nem tűnt el repertoárjából. Amire a hétvégi, londoni megjelenése a bizonyíték. Egykori kedvenc pophercegnőnk közel húszévnyi, paparazziktól kísértett karrier után sem tanulta meg, miként kell egy járműből megfelelően kikászálódni. De legalább már volt rajta bugyi, ami nagy fejlődés a korábbi alkalmakhoz képest. Illetve a bal kacsóján is megjelent egy eddig nem látott kiegészítő, méghozzá egy gyűrű. Ami akár azt is jelentheti, hogy Jason Trawick eljegyezte. Viszont, ha eszünkbe jut az örökbecsű szállóige - miszerint nem a nőt, hanem az ékszert kell figyelni -, akkor megállapíthatjuk, hogy nem erről van szó. Valószínűleg nem hasonló kis szívecskés ékszerrel kérnék meg a kezét.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 22. 13:04, csütörtök | Bulvár

Erősport: a nemzetközi porondon is bizonyítana az idehaza triplázó Juhász Péter

A mádi Juhász Péter az egyéni és a páros országos bajnoki cím után a hét állomásból álló HSMA Erős Emberek Prémium Liga döntőjét is megnyerte.

2020. Október 22. 08:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Csepregi Éva a videóban megosztja velünk, hogy milyen kapcsolatban áll a sportokkal. Melyik áll a szívéhez a legközelebb és mi az amit még nem próbált ki. Tartsatok velünk!

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)