Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2012. Április 08. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / The Hollywood Gossip

Szexuálisan zaklatták Vanessa Williams-t

Szexuálisan zaklatták Vanessa Williams-t

A Született feleségekben is feltűnő sztár meglepően nyíltan beszélt arról az esetről, amelyet még 10 éves korában kellett elszenvednie.

Kislányként épp egy baráti családnál volt többnapos vendégségben, mikor azok 18 éves lánya belépett a szobájába, majd lehúzta a megszeppent Vanessáról a pizsamaalsót. - Ott feküdtem teljesen bénultan. Fogalmam se volt róla, mi következik, mit fogok csinálni - mesélte a színésznő.

Williams azóta sem beszélt a történtekről, most azonban több más titkával együtt ezt is megosztja készülő memoárjában, melynek a frappáns "Fogalmad sincs róla" címet adta.

Annak ellenére, hogy ez egy igen komoly gyermekkori trauma volt a számára, a későbbi Miss America - saját bevallása szerint - nem szenvedett életre szóló sérüléseket. Persze közvetett következményei azért voltak az esetnek. - Nem tett tönkre, de azt elérte, hogy lázadó fiatallá váljak, aki nagyon korán elhúzta a csíkot otthonról - tette hozzá sejtelmesen a sztár.

The Hollywood Gossip / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 06. 09:04, szerda | Bulvár

Visszaszerezték Puyol Budapesten ellopott mezét

A korábbi Barcelona focista dedikált meze a Puskás Arénában volt bekeretezve, onnan lopta el valaki. A zuglói nyomozók három embert hallgattak ki gyanúsítottként, a sportereklyét visszaadták jelenlegi tulajdonosának.

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.