Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2011. Április 06. 10:48, szerda | Helyi

Szinergia – lehet még támogatásra pályázni!

Szinergia – lehet még támogatásra pályázni!

A tágan értelmezett Dunaújvárosi Kistérség vállalkozóinak, közösségi szervezeteinek támogatását tűzte zászlajára hét esztendeje a Kistérségi Szinergia Közalapítvány, amely az idei érve is meghirdette pályázatait az alábbiak szer

A Kistérségi Szinergia Közalapítvány 2007 óta rendezi meg a Szinergia Napot, ahol lehetőség nyílik az előző évben támogatásban részesülteknek, hogy bemutassák a többi pályázó és érdeklődő előtt a megvalósult projektjüket. Erről Szinergia – huszonötüknek „bejött” című anyagunkban olvashatnak bővebben.

Az idén megrendezett Szinergia Napon, Rohonczi Sándor, a szinergia közalapítvány titkára tudatta, hogy az eddigi pályázati támogatások összege 16.millió 161 ezer forint.

A Szinergia Közalapítvány Kuratóriuma 2011. március 28-i ülésén a következő döntéseket hozta a további pályázati lehetőségekkel kapcsolatban:

4.030.000 Ft támogatási összeg kerül elkülönítésre a szinergikus projektek feltárására, előkészítésére és megvalósítására irányuló pályázati lehetőségekre, amelyből:

- az „A” komponens esetén 9,

- a „B” komponensből pedig 16 pályázati támogatás valósulhat meg

továbbá 1.369.000 Ft támogatási összeg kerül elkülönítésre a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének javulását, beszállítói kapcsolatainak bővülését, munkahelyteremtést szolgáló fejlesztéseket célzó kamattámogatás című pályázati lehetőségekre, amelyből 2-3 vállalkozás részesülhet támogatásban

    A „B" komponens esetében a beadási határidő 2011. május 06., a többi esetben folyamatos a beadás. A munkákat egy eredeti és egy elektronikus példányban a Kistérségi Szinergia Közalapítvány címére (2401 Dunaújváros, Pf 311.) várják.

    A pályázatokkal kapcsolatos információk a www.m8-dunahid.hu oldalon olvashatók, személyes felvilágosítást pedig Szollár Zsuzsa projektmenedzser ad a 407-684-es telefonszámon vagy a kszk@m8-dunahid.hu email címen.

    Ezek érdekelhetnek még

    2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

    AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

    Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

    2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

    A fejlesztés újabb állomása

    Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

    2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

    Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

    Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

    2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

    Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

    Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.