Városlista
2021. június 19, szombat - Gyárfás

Hírek

2017. Június 03. 08:24, szombat | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Szörnyű baleset - gyerek halt meg szüleivel Hódmezővásárhelynél

Szörnyű baleset - gyerek halt meg szüleivel Hódmezővásárhelynél

Három ember - apa, anya és gyerekük - halt meg, amikor két gépkocsi összeütközött a 47-es úton Hódmezővásárhely és Székkutas között péntek este - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Huber Krisztián elmondta, az elsődleges adatok szerint a személygépkocsi Hódmezővásárhely és Székkutas között eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan összeütközött egy szemből érkező másik autóval.

A sávját elhagyó autóban utazó család tagjai a helyszínen életüket vesztették, a másik járműben öten sérültek meg, őket a mentők kórházba vitték - tudatta a főhadnagy.

A rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére a főutat teljes szélességében lezárta, kerülni Kútvölgy felé lehetett.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 18. 19:12, péntek | Belföld

A magyarok jó kapcsolatot ápolnak az apjukkal

A magyarok jó kapcsolatot ápolnak édesapjukkal: mintegy kétharmaduk minden nap beszél vele, 72 százalékuk megosztja az örömét, minden második ember pedig a bánatát is az édesapjával

2021. Június 18. 16:10, péntek | Belföld

Megszűnt a zsúfoltság a büntetés-végrehajtási intézetekben

Az elmúlt években végrehajtott jelentős fejlesztések nyomán megszűnt a hazai büntetés-végrehajtási (bv-) intézetek zsúfoltsága - jelentette ki a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka pénteken Budapesten.

2021. Június 18. 15:09, péntek | Belföld

A hőségben betartandó munkavédelmi előírásokra hívják fel a figyelmet

Fontos, hogy mindenki tisztában legyen a hőségben végzett munka veszélyeivel, valamint tegye meg a munkavállalók egészségének és biztonságának védelme érdekében szükséges megelőző intézkedéseket is

2021. Június 18. 14:07, péntek | Belföld

Hétezer hamis márkajelzésű ruhát találtak egy teherautóban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai hétezer hamis márkajelzésű ruházati termékekre bukkantak egy Horvátországból Szlovákiába tartó teherautóban Rajkánál.