Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Augusztus 01. 20:17, csütörtök | Helyi sport
Forrás: kohaszkezi.hu

SZOROS VERESÉG AZ ÉRD ELLEN - SZEKSZÁRDON

SZOROS VERESÉG AZ ÉRD ELLEN - SZEKSZÁRDON

Kiélezett, nagy küzdelemben szenvedett 25-23-as vereséget az Érd elleni felkészülési mérkőzésen akadémiánk felnőtt együttese.

Az Érd elleni találkozóval folytatta felkészülési mérkőzéseinek sorozatát ma délután öt órától akadémiánk felnőtt együttese. A Szekszárdon megrendezett összecsapás eleje jobbára a védekezésről szólt mindkét oldalon, így az első négy percben mindössze egy-egy gólt szereztek a felek. A folytatásra sajnos az érdiek tudtak pontosítani támadójátékukon, a mieink láthatóan nehezen tudták átjátszani a "vendégek" falát, így György Lászlónak már a 12. percben időt kellett kérnie (2-4). Nem sokkal később az érdiek is kikérték idejüket, s úgy is tűnt, hogy a félidő derekától el is húznak kézilabdázóinktól, ugyanis a tíz perccel a játékrész vége előtt már négy találattal vezettek (4-8). A folytatásban felváltva szerezték góljaikat a csapatok, ám a hajrá a mieink számára sikerült jobban, így a szünetre sikerült minimálisra csökkenteni a hátrányt (9-10).

A térfélcserét követően hamar sikerült egalizálni, ám a vezetést még nem tudta megszerezni együttesünk, mely így is szorosan ott loholt ellenfele nyomában, s nem engedte meglógni az érdieket (11-12, 14-15). A félidő derekán ismét egyenlítettek a mieink, majd Sirián találatával a vezetést is átvették, ám sokáig nem örülhettek az előnynek, mert jött egy kiállítás, Szabó Edina időkérése, majd egy 3-0-s érdi roham, s máris az ellenfél állt közelebb a sikerhez (17-19). Hiába volt szoros az állás, György László lehetőséget adott a fiataloknak is, Braun, Mihály és Jovovity is pályára lépett, s utóbbi két góljának köszönhetően sikerült újra feljönni egy találatra (20-21). A véghajrát azonban most jobban bírták az érdiek, s az utolsó nyolc percet 4-2-re megnyerve arattak 25-23-as sikert kézilabdázóink ellen.

DKKA – ÉRD 23-25 (9-10)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.