Városlista
2019. augusztus 21, szerda - Sámuel

Hírek

2019. Augusztus 01. 20:17, csütörtök | Helyi sport
Forrás: kohaszkezi.hu

SZOROS VERESÉG AZ ÉRD ELLEN - SZEKSZÁRDON

SZOROS VERESÉG AZ ÉRD ELLEN - SZEKSZÁRDON

Kiélezett, nagy küzdelemben szenvedett 25-23-as vereséget az Érd elleni felkészülési mérkőzésen akadémiánk felnőtt együttese.

Az Érd elleni találkozóval folytatta felkészülési mérkőzéseinek sorozatát ma délután öt órától akadémiánk felnőtt együttese. A Szekszárdon megrendezett összecsapás eleje jobbára a védekezésről szólt mindkét oldalon, így az első négy percben mindössze egy-egy gólt szereztek a felek. A folytatásra sajnos az érdiek tudtak pontosítani támadójátékukon, a mieink láthatóan nehezen tudták átjátszani a "vendégek" falát, így György Lászlónak már a 12. percben időt kellett kérnie (2-4). Nem sokkal később az érdiek is kikérték idejüket, s úgy is tűnt, hogy a félidő derekától el is húznak kézilabdázóinktól, ugyanis a tíz perccel a játékrész vége előtt már négy találattal vezettek (4-8). A folytatásban felváltva szerezték góljaikat a csapatok, ám a hajrá a mieink számára sikerült jobban, így a szünetre sikerült minimálisra csökkenteni a hátrányt (9-10).

A térfélcserét követően hamar sikerült egalizálni, ám a vezetést még nem tudta megszerezni együttesünk, mely így is szorosan ott loholt ellenfele nyomában, s nem engedte meglógni az érdieket (11-12, 14-15). A félidő derekán ismét egyenlítettek a mieink, majd Sirián találatával a vezetést is átvették, ám sokáig nem örülhettek az előnynek, mert jött egy kiállítás, Szabó Edina időkérése, majd egy 3-0-s érdi roham, s máris az ellenfél állt közelebb a sikerhez (17-19). Hiába volt szoros az állás, György László lehetőséget adott a fiataloknak is, Braun, Mihály és Jovovity is pályára lépett, s utóbbi két góljának köszönhetően sikerült újra feljönni egy találatra (20-21). A véghajrát azonban most jobban bírták az érdiek, s az utolsó nyolc percet 4-2-re megnyerve arattak 25-23-as sikert kézilabdázóink ellen.

DKKA – ÉRD 23-25 (9-10)

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 18. 09:47, vasárnap | Helyi sport

KEMÉNY DIÓ VOLT AZ ÉRD

Egygólos vereséget szenvedett a Dunaújvárosi Kohász NB I-es felnőtt női kézilabdacsapata a házigazdáktól a IX. Érdi Kupa zárónapján.

2019. Augusztus 18. 09:43, vasárnap | Helyi sport

Újra itthon játszik a DPASE!

A labdarúgó NB III. Közép-csoportjának harmadik fordulójában a Szentlőrinc csapatát fogadja este 7 órakor, vasárnap a DPASE.

2019. Augusztus 18. 09:40, vasárnap | Helyi sport

Két szoros vereség Szlovéniában

Csütörtökön és pénteken két mérkőzést játszott a DAB jégkorongcsapata Szlovéniában és két szoros vereséget szenvedett.

2019. Augusztus 18. 09:36, vasárnap | Helyi sport

I. Szent István XII. Strandfoci Kupa

XII. STRANDFOCI KUPA, Dunaújváros, 2019. augusztus 20. kedd