Városlista
2019. december 15, vasárnap - Valér

Hírek

2019. Augusztus 01. 20:17, csütörtök | Helyi sport
Forrás: kohaszkezi.hu

SZOROS VERESÉG AZ ÉRD ELLEN - SZEKSZÁRDON

SZOROS VERESÉG AZ ÉRD ELLEN - SZEKSZÁRDON

Kiélezett, nagy küzdelemben szenvedett 25-23-as vereséget az Érd elleni felkészülési mérkőzésen akadémiánk felnőtt együttese.

Az Érd elleni találkozóval folytatta felkészülési mérkőzéseinek sorozatát ma délután öt órától akadémiánk felnőtt együttese. A Szekszárdon megrendezett összecsapás eleje jobbára a védekezésről szólt mindkét oldalon, így az első négy percben mindössze egy-egy gólt szereztek a felek. A folytatásra sajnos az érdiek tudtak pontosítani támadójátékukon, a mieink láthatóan nehezen tudták átjátszani a "vendégek" falát, így György Lászlónak már a 12. percben időt kellett kérnie (2-4). Nem sokkal később az érdiek is kikérték idejüket, s úgy is tűnt, hogy a félidő derekától el is húznak kézilabdázóinktól, ugyanis a tíz perccel a játékrész vége előtt már négy találattal vezettek (4-8). A folytatásban felváltva szerezték góljaikat a csapatok, ám a hajrá a mieink számára sikerült jobban, így a szünetre sikerült minimálisra csökkenteni a hátrányt (9-10).

A térfélcserét követően hamar sikerült egalizálni, ám a vezetést még nem tudta megszerezni együttesünk, mely így is szorosan ott loholt ellenfele nyomában, s nem engedte meglógni az érdieket (11-12, 14-15). A félidő derekán ismét egyenlítettek a mieink, majd Sirián találatával a vezetést is átvették, ám sokáig nem örülhettek az előnynek, mert jött egy kiállítás, Szabó Edina időkérése, majd egy 3-0-s érdi roham, s máris az ellenfél állt közelebb a sikerhez (17-19). Hiába volt szoros az állás, György László lehetőséget adott a fiataloknak is, Braun, Mihály és Jovovity is pályára lépett, s utóbbi két góljának köszönhetően sikerült újra feljönni egy találatra (20-21). A véghajrát azonban most jobban bírták az érdiek, s az utolsó nyolc percet 4-2-re megnyerve arattak 25-23-as sikert kézilabdázóink ellen.

DKKA – ÉRD 23-25 (9-10)

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 28. 08:44, szombat | Helyi sport

Újabb győzelem az Erste Ligában

A Vasas elleni 6-4-es hazai sikerrel őrizte meg hibátlan mérlegét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata az Erste Ligában.

2019. Szeptember 21. 09:16, szombat | Helyi sport

Továbbra is veretlenek a dunaújvárosi hokisok

Idei harmadik mérkőzését is megnyerte az Erste ligában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely egy nagyon veszélyes Debrecent győzött le 4-1-re a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

2019. December 15. 07:15, vasárnap | Belföld

Könnyebb lesz a hozzátartozók receptjeinek kiváltása

Könnyebb lesz a hozzátartozók receptjeinek kiváltása jövőre az elektronikus meghatalmazás lehetőségével. A meghatalmazás és a törvényes képviselet bármely kormányablakban és a lakossági portálon online is kérhető

2019. December 15. 06:00, vasárnap | Belföld

Összeállt a Fölszállott a páva döntőjének mezőnye

A pénteki, második középdöntő újabb öt továbbjutójával összeállt a Fölszállott a páva idei gyerekévadának döntős mezőnye. A tíz produkciót felvonultató finálét december 20-án láthatja a közönség.