Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2013. December 12. 23:56, csütörtök | Helyi

Támogatás dunaújvárosi gyerekeknek

Támogatás dunaújvárosi gyerekeknek

Tegyük közösen szebbé a dunaújvárosi gyerekek karácsonyát!

Várjuk, minden segíteni akaró, és tudó dunaújvárosi magánszemély és cég felajánlását, hogy a legtöbb dunaújvárosi kisgyermeknek mosolyt tudjunk csalni ünnep közeledtével az arcára. Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere, a Mikulásgyár fővédnöke ennek érdekében kéréssel fordul minden adni, ajándékozni vágyó dunaújvárosihoz: „ A sok-sok segíteni akarás nem szabad, hogy kioltsa egymást. Csak közösen tudjuk igazán széppé tenni városunk kisgyermekeinek karácsonyát. Éppen ezért, december másodikától megnyitotta kapuit a Dunaújvárosi Mikulásgyár.”
Eddigi gyűjtőpontok: a Dózsa Mozicentrum, Dunaújvárosi Főiskola, Dunaújvárosi Kamara (Latinovits utcai épülete), valamint az MMK, ahol a baptisták országos gyűjtése mellett dunaújvárosi gyerekeknek is gyűjtenek. Dunaújváros Középiskolái, iskolái, óvodái, Peugeot Máté Márkakereskedés és Márkaszerviz, Hideghengermű Büfé, Pinxit 2003 Kft.
Az ily módon összegyűjtött felajánlásokat december 21-én, szombaton vehetik át városunk óvodáiból, iskolából meghívott hátrányos helyzetű gyermekek, akik a DMC jóvoltából az ajándékosztás után ingyenes filmvetítésen is részt vehetnek.
A gyűjtés a cipős doboz akcióhoz hasonlóan történik. Azok a szervezetek, akik csatlakozni szeretnének, jelentkezzenek dunaujvaros@tourinform.hu email-címen, vagy a 0630/992-9400-as telefonszámon.

Várjuk a felajánlásokat: játékot, tanszert, tartós élelmiszert, édességet és könyvet, nem lezárt dobozban, csomagolva, a nem és a korosztály megjelölésével.

Eddigi támogatóink: Grabarics Kft, Dunaújvárosi Kamara, LIibri Könyvesbolt, Kegyelet Bt., Peugeot Máté

EGYÜTT A DUNAÚJVÁROSI GYEREKEKÉRT !

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak

2022. Július 16. 07:00, szombat | Helyi

Meghalt egy kisgyerek és nővére egy tűzijátékon Franciaországban

Egy 7 éves kisfiú és 24 éves nővére életét vesztette, további hét ember megsérült a francia nemzeti ünnep alkalmából csütörtök este rendezett tűzijátékon a nyugat-franciaországi Cholet-ban,

2022. Július 12. 18:46, kedd | Helyi

Ötéves csúcsot döntött az éves hazai áramfogyasztás tavaly

Magyarország villamosenergia-felhasználása 4,9 százalékkal emelkedett tavaly az előző évhez képest, ezzel ötéves csúcsot állított be