Városlista
2022. január 17, hétfő - Antal

Hírek

2013. December 12. 23:56, csütörtök | Helyi

Támogatás dunaújvárosi gyerekeknek

Támogatás dunaújvárosi gyerekeknek

Tegyük közösen szebbé a dunaújvárosi gyerekek karácsonyát!

Várjuk, minden segíteni akaró, és tudó dunaújvárosi magánszemély és cég felajánlását, hogy a legtöbb dunaújvárosi kisgyermeknek mosolyt tudjunk csalni ünnep közeledtével az arcára. Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere, a Mikulásgyár fővédnöke ennek érdekében kéréssel fordul minden adni, ajándékozni vágyó dunaújvárosihoz: „ A sok-sok segíteni akarás nem szabad, hogy kioltsa egymást. Csak közösen tudjuk igazán széppé tenni városunk kisgyermekeinek karácsonyát. Éppen ezért, december másodikától megnyitotta kapuit a Dunaújvárosi Mikulásgyár.”
Eddigi gyűjtőpontok: a Dózsa Mozicentrum, Dunaújvárosi Főiskola, Dunaújvárosi Kamara (Latinovits utcai épülete), valamint az MMK, ahol a baptisták országos gyűjtése mellett dunaújvárosi gyerekeknek is gyűjtenek. Dunaújváros Középiskolái, iskolái, óvodái, Peugeot Máté Márkakereskedés és Márkaszerviz, Hideghengermű Büfé, Pinxit 2003 Kft.
Az ily módon összegyűjtött felajánlásokat december 21-én, szombaton vehetik át városunk óvodáiból, iskolából meghívott hátrányos helyzetű gyermekek, akik a DMC jóvoltából az ajándékosztás után ingyenes filmvetítésen is részt vehetnek.
A gyűjtés a cipős doboz akcióhoz hasonlóan történik. Azok a szervezetek, akik csatlakozni szeretnének, jelentkezzenek dunaujvaros@tourinform.hu email-címen, vagy a 0630/992-9400-as telefonszámon.

Várjuk a felajánlásokat: játékot, tanszert, tartós élelmiszert, édességet és könyvet, nem lezárt dobozban, csomagolva, a nem és a korosztály megjelölésével.

Eddigi támogatóink: Grabarics Kft, Dunaújvárosi Kamara, LIibri Könyvesbolt, Kegyelet Bt., Peugeot Máté

EGYÜTT A DUNAÚJVÁROSI GYEREKEKÉRT !

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 01. 19:16, szombat | Helyi

Több eljárást indított a rendőrség pirotechnikai termékek miatt

Szilveszter éjféltől országszerte reggel 6 óráig 14 emberrel szemben indított eljárást a rendőrség pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2022. Január 17. 20:25, hétfő | Külföld

A legnagyobb felhőkarcolónál is méretesebb űrszikla ér a Föld közelébe kedden

Egy potenciálisan veszélyes kisbolygó száguld el a Föld közelében kedden, de nem jelent ütközési veszélyt bolygónkra.

2022. Január 17. 19:05, hétfő | Életmód

Gyorsabban pusztulnak az űrben a vörösvérsejtek, mint a Földön

Kanadai kutatók közelebb jutottak annak megfejtéséhez, miért térnek vissza az űrhajósok vérszegényen a Földre.