Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. November 03. 08:29, hétfő | Helyi

Tartalékosan is győztek a Bikák

Tartalékosan is győztek a Bikák

A végén két sorral játszva, sok hiányzóval verte meg a Dab.Docler a Ferencváros gárdáját a MOL Liga vasárnapi mérkőzésén.

Az első húsz percben abszolút az történt, amit a hazaiak akartak, többször is beszorultak a zöld-fehérek, s egyedül a Novák fémjelezte sor jutott el Seveláig - aki azonban rendre megállította a felé tartó korongot, igaz a másik oldalon is jól teljesített a hálóőr.
Sokadik emberelőnyéből már betalált a Dab.Docler: a 34. percben Peterdi ért bele Pozsgai kék vonalas lövésébe, s az addig minden ziccert óriási bravúrral hárító Marton itt már tehetetlen volt. Igaz, a 38. percben az éppen kiegészülő Ferencváros úszott meg egy óriási gólhelyzetet, sőt, a kipattanó korong épp a büntetőpadról bejövő Revákot találta meg, aki bevágta a pakkot Sevela mellett - akinek ebben a harmadban szinte teendője sem akadt. Rossz hír, hogy egy óriási blokknál Pavuk Attila keze megsérült, így tovább fogyatkozott az amúgy sem hosszú kispad!
Két perccel a vége előtt egy kettős emberelőnyben Szappanos lőtte be a korongot a zöld-fehérek hálójába, kialakítva ezzel a végeredményt - s megnyerve a szünet előtti utolsó mérkőzést. Sikerült tehát Donald MacLean terve, hat pontot gyűjtöttek a Bikák!

Donald MacLean: - Nem volt egyszerű dolgunk, hiszen rengeteg hiányzónk volt, így a végén már két sorral kellett küzdenünk - öt alapvetően kezdő emberünk hiányzott. Rengeteg feladat jutott a speciális soroknak, szerettem volna több lehetőséget adni a fiataloknak, de sajnos emiatt nem tudtak annyit jégen lenni. A lényeg a három pont, csak ez számít!

Szakács Ferenc: - A játékvezetők belenyúltak a mérkőzésbe. Egészen addig elégedett voltam a mutatott játékunkkal, tartottuk a lépést, sajnálom, hogy ilyen gyenge bíráskodáson múlt a meccs végeredménye.

Címkék: dab.docler, jégkorong

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.