Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2011. Január 21. 14:27, péntek | Helyi

Távolodik a bajnoki cím

Távolodik a bajnoki cím

Második hazai mérkőzésén is vereséget szenvedett a MOL Liga döntőjében a Dab.Docler jégkorong csapata a Csíkszereda gárdájától. A székely együttes egy győzelemre van a bajnoki címtől.

Hiába volt a Romániában bemutatott bravúros győzelem, Csíkszereda kétszer is győzni tudott a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, így a következő mérkőzésen, hazai pályán érhet a dobogó tetejére. Szerdán még szoros volt a találkozó, és csak szerencsével győzött a vendég együttes. Csütörtök este viszont sima volt az összecsapás, és ez nem sok jót ígér a párharc ötödik mérkőzése előtt.

Pedig jól indult a találkozó, hiszen az első gólt Kiss Ákos révén az Acélbikák szerezték. A válasz sem késett sokat, még a harmadban egyenlítettek a vendégek. (1-1) A második játékrészben először a Csíkszeredánál volt az előny, de a sorozatos hazai támadások után Papp Viktor góljával ezúttal a dunaújvárosiak egyenlítettek. (2-2) A befejező harmad előtt nem dőlt el semmi, viszont a záró játékrészt Hruby góljával a Csíkszereda kezdte jobban. A támadási kényszerben lévő Acélbikák egyre jobban kinyíltak a hajrában, és ezt még két góllal büntette az alapszakasz győztese. (2-5). Győzött tehát a Csíkszereda, a párharc állása pedig 3-1-re módosult. Folytatás Csíkszeredán.

Dab.Docler – HSCCsíkszereda 2-5 (1-1, 1-1, 0-3)

Dab.Docler: Lindström, Hegyi, Pozsgai, Metcalfe, MacSweyn, Magosi, Varga, Martinka, Kiss Á. 1, Galanisz (1), Azari (1), Lencsés, Tőkési, Virág 1, Pavuk, Papp V. (1), Kiss D., Jonkl, Szilassy, Mestyán. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.