Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2015. Szeptember 14. 00:00, hétfő | PR

Téged vár a Violin!

Téged vár a Violin!

Érdekel a zene-, a táncművészet, a színjátszás, bábozás, vagy a képző- és iparművészet ?
Lépj be a művészetek világába!

Iskolánk Kiváló Akkreditált Tehetségpontként dunaújvárosi központtal, - Váci Mihály u. 12. - a város vonzáskörzetében, Rácalmáson, Pusztaszabolcson, Beloianniszban, Sárbogárdon, Cecén és Dunavecsén várja a művészeteket kedvelő diákokat zeneművészeti, táncművészeti, szín- és bábművészeti, valamint képző- és iparművészeti ágon.

A szakórákat helyben, az általános iskolákban, illetve művelődési házakban tartjuk délutánonként.
A képzéseinkről és a térítési díjakról tájékozódhatnak kedves jelenlegi és leendő növendékeink a honlapunkon: www.violiniskola.com. Telefon: 06 - 25 / 744 – 844

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Május 08. 16:49, péntek | PR

Túlélés a koronavírus idején: alkalmi munkák előnyben

A koronavírus világszerte padlóra küldte a gazdaságot. Rengetegen veszítették el az állásukat és kerültek nehéz helyzetbe. A túlélők most a kaméleonok lesznek, akik a jég hátán is megélnek. De hogyan?

2020. Április 03. 05:00, péntek | PR

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 02. 10:43, hétfő | PR

900 millió dolláros üzletet bíztak a magyar menedzserre

Szakonyi Andrást nevezték ki az információ- és dokumentumkezelésben világelső Iron Mountain európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) üzletágának a vezetőjévé.