Városlista
2019. szeptember 15, vasárnap - Enikő

Hírek

2015. Szeptember 14. 00:00, hétfő | PR

Téged vár a Violin!

Téged vár a Violin!

Érdekel a zene-, a táncművészet, a színjátszás, bábozás, vagy a képző- és iparművészet ?
Lépj be a művészetek világába!

Iskolánk Kiváló Akkreditált Tehetségpontként dunaújvárosi központtal, - Váci Mihály u. 12. - a város vonzáskörzetében, Rácalmáson, Pusztaszabolcson, Beloianniszban, Sárbogárdon, Cecén és Dunavecsén várja a művészeteket kedvelő diákokat zeneművészeti, táncművészeti, szín- és bábművészeti, valamint képző- és iparművészeti ágon.

A szakórákat helyben, az általános iskolákban, illetve művelődési házakban tartjuk délutánonként.
A képzéseinkről és a térítési díjakról tájékozódhatnak kedves jelenlegi és leendő növendékeink a honlapunkon: www.violiniskola.com. Telefon: 06 - 25 / 744 – 844

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 06. 15:41, péntek | PR

Hogyan működik a hőszivattyú?

Sokan emlegetik úgy, mint a legfenntarthatóbb fűtés és melegvíz szerzési megoldás. És valóban – a hőszivattyú károsanyag kibocsátás nélkül igen magas hatékonyságra képes. Nézzük meg, pontosan miként!

2019. Szeptember 06. 15:38, péntek | PR

A legfontosabb konyhai eszközök listája az első saját konyhába

Legyen szó agglegényekről, vagy épp a szülőktől külön költöző fiatalokról, mindenkinek szüksége lesz néhány fontos és alapvető konyhai eszközre, amellyel érdemes felszerelni a konyhát. Melyek ezek?

2019. Szeptember 06. 15:37, péntek | PR

Klímabarát vakáció - akár főszezonon kívül is

Egyre többeknek fontos, hogy utazás alatt is úgy éljenek, hogy kíméljék a környezetet. Összeszedtünk néhány alapinformációt, ezek azoknak is jól jöhetnek, akik az utószezonra vagy éppen télre tervezik a nyaralásukat.

2019. Szeptember 06. 15:30, péntek | PR

Finom kakaós falatok

Egy egyszerű, de nagyszerű csokis süti ötlet nyárra, mellyel nem csak vendégeidet hanem saját magadat is megörvendeztetheted.