Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2019. Június 30. 13:49, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Több mint egymilliárdot ér a telitalálatos lottószelvény

Több mint egymilliárdot ér a telitalálatos lottószelvény

Tíz hét halmozódás után elvitték az ötöslottó 1,154 milliárd forintos főnyereményét - közölte a Szerencsejáték Zrt. szombat este az MTI-vel.

A közlemény szerint a 4, 10, 24, 55, 77-es számokat megjátszó szelvény tulajdonosának a sorsolás napjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél.

A milliárdos összegű nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, egy úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható - közölték.

Emlékeztettek arra, az ötöslottó több mint 62 éves fennállása óta az eddigi legnagyobb összeget 2003-ban nyerte meg egy szerencsés, aki 38 hét telitalálat-mentes időszak után több mint 5 milliárd forinttal gazdagodott. Legutóbb pár hónapja volt hasonlóan nagy a nyeremény: áprilisban 29 hét halmozódás után minden idők harmadik legmagasabb nyereményét, azaz közel 4,2 milliárd forintot vihetett haza egy játékos.

A Szerencsejáték Zrt. közölte, Magyarországon a nagynyertesek igyekeznek megőrizni inkognitójukat, így kevés személyes információt lehet tudni róluk. A nyeremény felvételekor azonban kérdőívet tölthetnek ki. Az önkéntesen adott válaszaikból kiderül, hogy a nagynyertesek főleg állandó számokkal játszanak, illetve vannak olyan játékosok, akikre valóban illik a "szerencsefia" jelző, hiszen már többször is nyertek nagyobb összeget életük során. Szinte mindegyikük hosszabb ideje, akár évtizedek óta rendszeresen játszik azzal a játékkal, amelynek főnyereményét megnyerte - olvasható a közleményben.

Címkék: lottó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni