Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2011. Július 08. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Toncsi kigömbölyödött

Toncsi kigömbölyödött

Perverz zaklatójáról mesélt Bálint Toncsi az Aktív kamerái előtt. A volt szépségkirálynőt láthatóan megviselték az elmúlt időszak történései: arca nyúzottnak tűnt, és mintha néhány kilót fel is szedett volna.

 

 Nehéz időszakon megy keresztül Antónia. Volt párja Földesi-Szabó László felbukkanása megviselhette a volt szépségkirálynőt, már csak azért is, mert a hírek szerint egyáltalán nem felhőtlen a viszonyuk. A bulvármédia híradásai szerint Toncsi az, aki inkább tartaná a kapcsolatot Földesivel, a férfi pedig csak arra kéri volt szerelmét, ne nyilatkozzon róla.

Az sem könnyíti meg Antónia életét, hogy zaklatója egyre bizarrabb dolgokat kér tőle: legutóbb a bugyiját szerette volna megvásárolni. Toncsi eddig tűrt, ám most feljelentette a perverz férfit.

Az Aktív videóját látva feltűnik, hogy Toncsi megviseltebb, mint valaha, és szembetűnő, hogy néhány kiló is felugrott rá. Persze, legyenek bármilyen jók egy nő genetikai adottságai, negyven felett már csak nagy erőfeszítésekkel lehet megtartani a kifogástalan alakot, és úgy tűnik az utóbbi időben Antónia sem erre koncentrált. Ezzel együtt természetesen még mindig nagyon csinos, és a legtöbb nő ma is megirigyelheti formáit.
 

Címkék: bálint antónia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.