Városlista
2020. október 20, kedd - Vendel

Hírek

2020. Július 06. 17:20, hétfő | PR

Törlesztőrészleteink védvonala, a hitelfedezeti biztosítás

Törlesztőrészleteink védvonala, a hitelfedezeti biztosítás

Az áruhitelek és személyi kölcsönök kiváló lehetőséget nyújtanak egy-egy drágább termék kedvező konstrukciójú megvásárlására. Sokan élnek is vele, ám arra talán kevesen gondolnak, hogy a váratlan eseményekre felkészülve védőh

Felkészülni a váratlanra

A biztosítások világa senki számára nem ismeretlen, hiszen életünk során számos opció közül választhatunk. Elsősorban vagyontárgyainkra (lakás és gépjármű) illetve saját magunkra (életbiztosítás) szokás különböző típusú biztosításokat kötni, így ezek a legszélesebb körben ismertek. Ahogy nevükből is kitűnik, ezek a szerződések egyfajta anyagi biztosítékot, védőhálót jelentenek, hiszen bármikor történhetnek fatális véletlenek.
Ez vagyontárgyak esetén nyilván a különböző káresetekre vonatkozik leginkább. A skála kifejezetten széles, hiszen – tetszik vagy sem – sok mindenre kell felkészítenünk magunkat. Lakás esetén akár egy beázás, egy tűzkár, bármilyen sérülés a házon, az abban lévő tárgyakon, lopás stb. A gépjármű felelősségbiztosítás pedig egyenesen kötelező érvényű az autónk üzembe helyezéséhez, ám ez is minket véd. Aki sok időt tölt úton, tudja, hogy sok esetben „életmentő” egy biztosítás.
Talán kevesebben gondolnak arra, hogy a függőben lévő hiteleiket is „bevédjék” valamilyen formában. Pedig erre az esetre is léteznek megoldások. Ha a törlesztésből fakadó kiadásainkat is szeretnénk biztonságosabb keretek közé terelni, érdemes lehet hitelfedezeti biztosítást kötnünk.

Hitelünk biztonsága

Ha olyan hosszabb távú anyagi elkötelezettségre szánjuk magunkat, mint amilyen egy hitel, nem árt, ha mindenre felkészülünk és akkor sem leszünk gondban a törlesztőrészletek fizetésével, ha bármilyen váratlan oknál fogva fizetőképtelenné válunk. Mi történik például, ha megbetegszünk, baleset ér minket? Ki és hogyan törleszti a fennmaradó összeget? Az Uniqua hitelfedezeti biztosítása ezt a terhet vállalja át.

De hogyan is néz ki ez a konstrukció? A választott csomagtól függően a hitel törlesztőrészleteinek bizonyos, minimális százalékával növekednek a havi összegek. Ezért azonban rendkívül fontos biztonsági szolgáltatást kapunk cserébe. A hitelfedezeti biztosítás – csomagtól függően – halál, vagy végleges munkaképesség csökkenés esetén a fennmaradó teljes hitelösszeget fedezi.

Ám akkor is nagy segítségünkre lehet, ha kevésbé drasztikus körülmények akadályozzák a törlesztést. 60 napon túli munkanélküliség, vagy betegállomány esetén, a 61. naptól a biztosító fizeti ki a hitelt az azt nyújtó Oney számára, az ismételt munkába állásig.

Látható tehát, hogy a törlesztőrészleteket egy csekély összeggel megtoldva, szinte minden eshetőségre felkészülhetünk anyagi szempontból is. A biztonság mindennél fontosabb, így a hitelfedezeti biztosítás igénybe vétele több, mint megfontolandó lehetőség.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 08. 14:02, csütörtök | PR

Ne fázz tőle; jó választás az olajradiátor

A hűvös idő beköszöntével, akár már egy-két fokos lehűlést is jelentősnek érzünk otthonunkban. A nyári meleghez szokott testünknek - még akkor is, ha jellemzően légkondicionálót használunk ekkor - komoly változás lehet az őszi lev

2020. Október 08. 12:24, csütörtök | PR

Ezt fontold meg, mielőtt megbízol egy céget vidékre költöztetéssel

Az elmúlt néhány év ingatlanpiaci robbanása után még mindig töretlenül erős az agglomerációba irányló mozgás, de nem mindegy, hogy milyen céggel indulunk neki a fővárosból vidékre való költöztetésnek.

2020. Október 08. 12:19, csütörtök | PR

Saját házi baristánk, a kapszulás kávéfőző

Napjaink egyik legnépszerűbb és legkönnyebben elérhető élvezeti cikke a kávé. Az isteni főzetekhez már lakásunkból sem kell kimozdulnunk, hiszen a kávéfőző gépek segítségével mi magunk is profi munkát végezhetünk.

2020. Október 08. 09:58, csütörtök | PR

Kinek lehet jó választás a nehézgépkezelő állás?

Hirdetések böngészése során sokszor találkozhatsz nehézgépkezelő álláshirdetésekkel, de ha nem ismered a munkakört, akkor nehéz pontosan meghatározni, hogy mi ez. Megnéztük, mit takar és kinek lehet jó választás.