Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Szeptember 30. 09:26, péntek | Helyi sport
Forrás: gorillaz.hu

Történelmet írtak a Gorillák is

Történelmet írtak a Gorillák is

A Magyar Amerikai Futball Válogatottban idén először szerepeltek dunaújvárosi játékosok. A hétvégi összecsapáson ráadásul győzni is sikerült a csapatnak, amiből fiaink is kivették a részüket!

A lengyel válogatott ugyan a félidőben még 3:16 arányban vezetett a fehérvári meccsen, de az elképesztő izgalmakat hozó utolsó játékrész végén csapatunk átvette a vezetést és 23:22 arányban nyert!

Így első győzelmét aratta nemzeti csapatunk a sportágban, a 3000 lelkesen szurkoló néző legnagyobb örömére. Ráadásul az összecsapást a Digi Sport élőben közvetítette a helyszínről, így aki lemaradt még most is megkeresheti valamelyik ismétlést.

Gratulálunk játékosainknak a keretbe kerüléshez és a nagyszerű játékhoz is, valamint Grátz Vilmos vezetőedzőnek, hogy a nemzeti csapatot irányítva is rendkívüli eredményt tudott elérni!

Játékosaink közül név szerint Mészáros István, Tanács Pál, Hegedüs Dániel, Papp Péter és Mészáros Márton gazdagodott egy örökre szóló élménnyel az idei Divízió I. arany mellé. Folytatás október 29-én a belgák elleni a fehérvári stadionban, legyetek ott és zúgjon a Hajrá Magyarok!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás