Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Július 02. 13:54, kedd | Sport
Forrás: InfoVáros | - Hajósi Miklós -

Toscana visszavár!

Toscana visszavár!

Mitropa Rallye Cup - 33 ° Rally del Casentino - Car Tools kft - Renault Megane N4 - Juhász Csaba - Juhász Zsolt

2012 után, az idén is láthatunk Magyar Rally párost Olaszországban, a Július 5-6-án megrendezésre kerülő Casentino Rally-n, Toscanaban.

Juhász Csaba autóversenyzőt kérdeztem a Rally előtt.

A Salgó Rali tesztje és a 2012-es versenyzésed tükrében, mire számítasz az idén az Olasz versenyen?

- Nehéz lenne jóslásokba bocsátkozni. A Salgó Rallye után kijavították a fék hibáját, volt alkalmam kipróbálni, sokkal jobb lett mint amilyen eddig volt.

A motor teljesítménnyel is voltak gondok, a verseny után 203 lóerőt mértek az autón és 200 NM is hiányzott, így azért nehéz lett volna jó időket autózni.

A motor teljesítményen is javítottak, de szerencsére az olasz versenyen ott lesz a Renault Sport és ők ránéznek majd a motorvezérlő szoftverre, hátha egy kis módosítással még fokozható a power a gépben.

Szóval ezeket tekintve bizakodóak lehetünk, de tavaly óta sokkal erősebb lett a mezőny, ezért nekünk is nehezebb lesz jó eredményt elérni. Ráadásul ép benyeltem valami vírust, ami földhöz vágott és most lábadozom és még nem vagyok fizikálisan toppon, de megpróbálom kihozni magamból a maximiumot.

Szántó Szabi marad mint navigátor, vagy a Salgó Ralin résztvevő Zsolti testvéred ül majd a jobb1-ben?

- Zsolti-val indulunk, ez lesz az első Mitropás versenye, remélem tetszeni fog neki és fel fogja tudni venni a ritmust, bár ez az egyik legnehezebb verseny a sorozatban.

A 2B Rally és közötted jó a kapcsolat. Ők egy autóval a tieden kívül tiszteletüket tették az idén az Eger Rallyn. Tervezed-e, hogy te is részt vegyél náluk egy versenyen?

- Felajánlották, hogy bármelyik versenyre elmehetünk velük és ők biztosítják a szervizt számunkra (ingyenesen) , egyenlőre a csapatuk az ERC-re összpontosít, de nekünk pedig az most még anyagilag elérhetetlen.

Köszönjük Partnereink segítségét!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.