Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2011. Október 23. 22:24, vasárnap | Helyi sport

Továbbjutottak az Acél Bikák

Továbbjutottak az Acél Bikák

Nem sokon múlt, de megvan a továbbjutás

Továbbjutottak és ezzel lehetőséget kaptak, hogy Dániában is bizonyítsanak az Acél Bikák november végén. Nem csak rajtuk múlt, hiszen a pénteki mérkőzésen vereséget szenvedtek a holland bajnok HYS The Hague ellen, akiket mindenki a legnagyobb vetélytársként emlegetett. A 3-1-es vereség után kisebb csoda kellett hozzá, hogy megmaradjon a remény, másnap délután azonban a hollandok kikaptak a belga bajnok White Caps Turnhout-tól, amire még eddig nem volt példa a két csapat közt. Az esti mérkőzésen a spanyol C. H. Jaca ellen győzni tudott csapatunk 7-1-re, így versenyben maradt a továbbjutásért. Elkezdődött tehát a matekozás, a továbbjutáshoz ugyanis 3 góllal kellett győznie a DAB-nak a belgák ellen. Az első harmadban még akadozott a játék, 20 perc után 1-1 volt az állás, a második játékrészben azonban erőre kaptak és 5 gólt ütöttek. A harmadik harmadban kicsit könnyedebben játszottunk, de a végeredmény így is 9-4 lett.
A hétvégi teljesítmény nem volt az igazi, hiányzott a győzni akarás és a lélek a csapatból, de a fontos pillanatban odatette magát mindenki, és ha csak egy kis szerencsével is, de továbbjutott a DAB.Docler jégkorong csapata. November 25-27. között tehát Dániában játszik a csapat a Kontinentális Kupa harmadik forduló „D” csoportjában, ahol az ellenfelek az olasz HC Asiago, a brit Sheffield Steelers és a házigazda Herning Blue Fox csapatai lesznek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban