Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Május 31. 06:31, péntek | Helyi

Továbbra is rezsi-csökkentés

Továbbra is rezsi-csökkentés

Sajtótájékoztatón jelentette be Cserna Gábor, a Fidesz helyi elnöke, hogy Dunaújvárosban már megközelítőleg tízezren írták alá a rezsicsökkentést támogató aláíróívet, s az aláírás és a rezsicsökkentés is folytatódik.

"Egyelőre nem kívánok nyilatkozni sem a Hankook bejelentésről, sem a Dunaferr helyzetéről. Az előbbiről tegnap tartott sajtótájékoztatót Orbán Viktor, pártelnök-miniszter-elnök, az utóbbiről pedig még nincs információm, hiszen most van kormányülés előtt.'- jelentette ki helyi pártelnök-polgármester.

Viszont a rezsicsökkentés folytatásáról kedvező bejelentése volt. A gáz, a villany, a víz a szemétszállítás díját követően nyáron a PB-gáz, a tartályos gáz, a szennyvíz-elvezetés és tisztítás , a szippantás és a kémányseprői szolgáltatás is a kedvezőbb djíú szolgáltatások közé kerül.

Cserna Gábor hangsúlyozta, hogy még mindig nem elégedett azzal, ahogy a szolgáltatók a számlájukon feltűntetik az árakat. Az E-ON számláin a csökkentés áttekinthetőbb, de DVCSH nem büszkélkedhet ezzel.

Hangsúlyozta, hogy minden egyes bejelentést kivizsgálnak ezzel kapcsolatban, s az a szolgáltató, amely megszegi a törvényt, jelentős bírságban részesül.

Az aláírásgyűjtés a rezsicsökkentés érdekében folytatódik a városban és környékén, a választókerületben, ahol összességében a gyűjtött aláírások meghaladják már a 14.000-t.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.