Városlista
2020. augusztus 14, péntek - Marcell

Hírek

2019. Szeptember 21. 09:16, szombat | Helyi sport
Forrás: acelbikak.net

Továbbra is veretlenek a dunaújvárosi hokisok

Továbbra is veretlenek a dunaújvárosi  hokisok

Idei harmadik mérkőzését is megnyerte az Erste ligában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely egy nagyon veszélyes Debrecent győzött le 4-1-re a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

DAB – DEAC 4-1 (1-0, 0-0, 3-1)

DAB: Hughson – Kovács B., Vuorijärvi 1 (1), Mazurek 1 (1), Dansereau 1, Azari (2), Baker (1), Lendak, Turcotte 1, Silló, Somogyi (1), Hruby, Dósa, Németh, Pinczés, Subotic, Ráduly, Wéninger, Gebei, Gulácsi, Tamás. Vezetőedző: Miroslav Ihnacak.

DEAC: Hetényi – Filbrandt, Kiss P., Izacky, Novotny, Sági, Léránt, Vokla, Daloga, Hári, Piatak, Mestyán, Sándor, Berta, Kuleshov 1, Molnár, Mazzag, Salló. Vezetőedző: David Musial.

Miroslav Ihnacak, a DAB vezetőedzője: – Egy veszélyes csapat ellen játszottunk, jól kezdett a Debrecen, de a kapusunk jól védett, majd egy szép emberelőnyös góllal vezetést szereztünk. A második harmadban nekünk voltak nagyobb helyzeteink, de a mérkőzés a harmadik harmad elején dőlt el, mikor az első percben két alkalommal is bevettük a debreceni kaput.

David Musial, a DEAC vezetőedzője: – Jól kezdtünk, sok lehetőségünk volt, de nem tudtunk élni velük, az első két harmaddal annak ellenére sem volt gond, hogy a DAB 1-0-ra vezetett. A harmadik felvonásban két csere alatt két gólt kaptunk, s itt sajnos vége is volt a meccsnek.

Vasárnap 17 órakor a DAB a Fehérvári Titánokat fogadja.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 13. 19:30, csütörtök | Sport

Trackwood – ahol a drift és a zene találkozik

Az idei nyár tele van kompromisszumokkal és beteljesületlen vágyakkal. Nehéz hónapok ezek mindannyiunk számára.

2020. Augusztus 13. 18:10, csütörtök | Sport

Rally: Remélem, kibírja a dobogóig!

A Salgó rali után újra nekivág a Miskolc rali gyorsainak a Nagy-Tóth ralipáros, bízva benne, hogy most meglátják a célt.

2020. Augusztus 13. 17:06, csütörtök | Belföld

Nyáron történik a legtöbb közúti baleset

Nyáron történik a legtöbb közlekedési baleset a magyar közutakon és külföldön is - mondta az Országos Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési osztályának vezetője csütörtök reggel az M1 csatornán.

2020. Augusztus 13. 16:07, csütörtök | Kék hírek

Elsikkasztotta a kórházi liftre kapott pénzt, elítélték

Jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt az Esztergomi Járásbíróság egy férfit, aki elvállalta, hogy az esztergomi kórházban betegfelvonót épít, de az arra átutalt pénzt a megélhetésére fordította