Városlista
2021. június 21, hétfő - Alajos

Hírek

2019. Szeptember 21. 09:16, szombat | Helyi sport
Forrás: acelbikak.net

Továbbra is veretlenek a dunaújvárosi hokisok

Továbbra is veretlenek a dunaújvárosi  hokisok

Idei harmadik mérkőzését is megnyerte az Erste ligában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely egy nagyon veszélyes Debrecent győzött le 4-1-re a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

DAB – DEAC 4-1 (1-0, 0-0, 3-1)

DAB: Hughson – Kovács B., Vuorijärvi 1 (1), Mazurek 1 (1), Dansereau 1, Azari (2), Baker (1), Lendak, Turcotte 1, Silló, Somogyi (1), Hruby, Dósa, Németh, Pinczés, Subotic, Ráduly, Wéninger, Gebei, Gulácsi, Tamás. Vezetőedző: Miroslav Ihnacak.

DEAC: Hetényi – Filbrandt, Kiss P., Izacky, Novotny, Sági, Léránt, Vokla, Daloga, Hári, Piatak, Mestyán, Sándor, Berta, Kuleshov 1, Molnár, Mazzag, Salló. Vezetőedző: David Musial.

Miroslav Ihnacak, a DAB vezetőedzője: – Egy veszélyes csapat ellen játszottunk, jól kezdett a Debrecen, de a kapusunk jól védett, majd egy szép emberelőnyös góllal vezetést szereztünk. A második harmadban nekünk voltak nagyobb helyzeteink, de a mérkőzés a harmadik harmad elején dőlt el, mikor az első percben két alkalommal is bevettük a debreceni kaput.

David Musial, a DEAC vezetőedzője: – Jól kezdtünk, sok lehetőségünk volt, de nem tudtunk élni velük, az első két harmaddal annak ellenére sem volt gond, hogy a DAB 1-0-ra vezetett. A harmadik felvonásban két csere alatt két gólt kaptunk, s itt sajnos vége is volt a meccsnek.

Vasárnap 17 órakor a DAB a Fehérvári Titánokat fogadja.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 21. 16:00, hétfő | Életmód

Május végéig 12 500 köbméter szeméttől tisztították meg az erdőket

A Tisztítsuk meg az országot akció keretében, május végéig 12 500 köbméternyi hulladékot gyűjtöttek össze az erdőkben az erdőgazdaságok

2021. Június 21. 15:08, hétfő | Bulvár

A Sokkal több mint testőr 2. érdekelte a közönséget a hétvégén

A Sokkal több mint testőr 2. című filmre váltottak a legtöbben jegyet a hétvégén az észak-amerikai mozikban.

2021. Június 21. 14:07, hétfő | Külföld

Medve sebesített meg egy férfit Kápolnásfalu határában

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy férfit, akit medve sebesített meg vasárnap a székelyföldi Kápolnásfalu határában - közölte közösségi oldalán Borboly Csaba, a Hargita megyei önkormányzat elnöke.

2021. Június 21. 13:06, hétfő | Belföld

Év végéig élnek a kedvező szabályok a Szép-kártyánál

A Szép-kártya kedvező szabályai több mint 50 milliárd forintot hagyhatnak az érintetteknél az idén.