Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2018. December 06. 20:36, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: dunaujvaros.hu

\"Üdvözlöm Dunaújváros Eredmény-térképén!\" - Dunaújváros fejlődik!

\

Dunaújváros talpra állását a kormány nyújtotta adósságkonszolidáció indította el, innentől van lehetőségünk saját erőből fejleszteni, pályázati források önrészét kigazdálkodni.

Az elmúlt években önkormányzatunk célja az volt, hogy támogassuk a helyi gazdaság fejlődését, másfelől minőségi életet tudjunk adni azoknak, akik Dunaújvárosban élnek, és azoknak is, akik kötődnek a városhoz, akikkel közösen használjuk a város oktatási, kulturális, egészségügyi vagy éppen sportinfrastruktúráját. Olyan várost, olyan lakókörnyezetet igyekszünk biztosítani Dunaújváros polgárai számára, amelyben az itt élők érzik az önkormányzat gondoskodását. Az Eredmény-térkép egy olyan oldal, ahol Ön pontosan követheti, hogy mi az, amit megtettünk, és mi az, amit jelenleg is megteszünk Dunaújváros fejlődése érdekében.

Cserna Gábor
Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 01. 19:03, hétfő | Helyi önkormányzati

Átadták a Dunaújváros Közszolgálatáért Díjat

Dunaújváros önkormányzata minden évben megemlékezik a köztisztviselők és a kormánytisztviselők, a közigazgatásban dolgozó szakemberek munkájáról és elismeri a polgárokért tett erőfeszítéseiket is.

2019. Június 13. 18:53, csütörtök | Helyi önkormányzati

Ezúttal a tanév legjobbjait díjazták

Az idei tanév végén is folytatódott a hagyomány, amikor a város iskoláinak legkiemelkedőbb eredményeit elért tanulóit köszöntötte Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere.

2019. Június 12. 18:45, szerda | Helyi önkormányzati

A pedagógusok több évtizedes munkáját díjazták

Idén is átadták a Pedagógus díjakat a városi oktatási intézmény azon dolgozóinak, akik kiemelkedő munkájukkal segítették a tanulók fejlődését, valamint elismerték a nyugállományba vonuló pedagógusok áldozatos tevékenységét is.

2019. Május 30. 15:44, csütörtök | Helyi önkormányzati

Rendkívüli közgyűlés - fontos döntésekkel

Keresik az élményfürfő üzemeltetőjét, lőtér helyett stratégiai döntés, lesz igazi szállodánk, alapítványok pályázati támogatása, templomunk színes ablakaiért, mire kell másfél milliárd?