Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Január 21. 10:25, csütörtök | Helyi
Forrás: Sajtószolgálata Fejér MRFK

Új beállóst igazolt a DKKA

Új beállóst igazolt a DKKA

A DKKA-ban folytatja pályafutását Horváth Bernadett. A 25 éves beállós már hétvégén, a Debrecen elleni bajnokin bemutatkozhat a Kohászban.

Takács Bianka távozása után két beállója maradt a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének, s ugyan Takács Dusmáta a közelmúlt mérkőzésein remekül megoldotta feladatát, a fiatal Gindeli Panna még nem tudta tehermentesíteni rutinos csapattársát. A DKKA vezetése ezért igyekezett megerősíteni a kritikus poszton az együttest.
-Szemenyei István ügyvezető elárulta, - végre megszületett az a megállapodás, melynek köszönhetően új játékossal erősödött együttesünk.
Az Akadémia és a Fehérvár KC vezetése megegyezett, így Horváth Bernadettet, a magyar válogatott kerettag beállósát átigazolták a DKKA csapatába. A 25 éves játékost benevezték az EHF Kupára, s hétvégén, a Debrecen elleni bajnokin már pályára is lép.
- Takács Bianka távozása után szükség volt a beállós poszt megerősítésére, ez most megtörtént, s reméljük, hogy Bernadett jó játékkal örvendezteti meg csapatunk szurkolóit a jövőben – fogalmazott a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ügyvezetője. - Csapatunk új játékosa úgy érzi, hogy hamar befogadták társai, akik sok segítséget nyújtanak neki a beilleszkedéshez,
- Nagyon jók az első benyomásaim, nekem szimpatikus volt mindig a dunaújvárosi csapat, az itteni közösség, a játékfilozófia és még sorolhatnám hosszan a pozitívumokat. A lányok nagy szeretettel fogadtak, rendkívül segítőkészek voltak, szóval elégedett vagyok. Sokat várok magamtól, hiszen a közelmúltban nem nagyon játszottam támadásban, elsősorban a védekezés volt a feladatom, ezért saját magamnak, Zdravko Zovkonak és György Lászlónak is be kell bizonyítanom, hogy mind elől, mind hátul számíthatnak rám, mert úgy érzem, hogy több van bennem, s ezt ki szeretném hozni magamból - árulta el Horváth Bernadett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.