Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2020. Május 29. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: kultik.hu

Új mozi , új üzemeltető

Új mozi , új üzemeltető

Különleges mozis élmény várja majd a kívül belül megújult Dózsa Mozi centrum látogatóit.

A városi mozi üzemeltetésére kiírt pályázatot a KULTIK Mozihálózat nyerte, így szerdán meg is kezdte a mozi felszerelését, hogy ha a vírus okozta korlátozásokat feloldják, már vetíthesse is a filmeket. A vállalat egyedülálló hangélményt, exkluzív kényelmes mozis foteleket, minden igényt kielégítő mozis büfét, és sok egyéb felnőtt és gyermekprogramot is ígér az új moziba.

A KULTIK Mozihálózat 19. tagja lesz a KULTIK Dunaújváros, a vállalat sok hazai nagyvároshagyományos moziját (többek közt Sopron, Pécs, Salgótarján, Szentes, Hódmezővásárhely) álmodtaújra, és tette a helyiek kedvenc mozijává, több bevásárlóközpontban működő mozi multiplex mellett.
Az új Dózsa Mozi centrumban induló KULTIK Dunaújváros mozi nagytermét azzal a Christie VIVEAudio hangrendszerrel szerelik fel, amely egyedülálló mozis hangélményt garantál, a nézők úgyérezhetik, mintha ott ülnének az események középpontjában. A vetített kép minőségét a piacvezetőChristie moziprojektorai biztosítják majd, míg a tűéles 3D-s élményt az X-Pand passzív 3D rendszere
szolgáltatja majd. Az új, Kultik Dunaújváros Mozi vadonatúj, exkluzív mozisfotelekkel két teremben,várja majd a közönségét.
Mint ismeretes Dunaújváros önkormányzat egy sikeres pályázatnak köszönhetően forrást nyert aDózsa Mozicentrum felújítására. A műemlék védelem alatt álló épületet kívül-belül megszépült úgy,hogy közben számos a mozira jellemző arculati elem megmaradt, mint például a bejárati csarnokmennyezete vagy a burkolatok.
„Büszkék vagyunk, hogy a KULTIK Mozihálózat, Dunaújváros kultikus mozijával bővül. Bízunk benne,hogy a KULTIK által garantált mozizás minősége, a filmkínálat, a büfé széles választéka a dunaújvárosimozirajongókat is gyorsan meggyőzi. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyedülálló mozit
varázsoljunk Dunaújvárosba. Rengeteg tervünk van, hogy egy igazi közösségi teret hozzunk létre amoziban, ahol szívesen töltenek el időt az emberek a mozizás előtt, után is, de akár úgy is, hogy csakbeugranak hozzánk.” – mondta Szabó Krisztián a KULTIK mozihálózat ügyvezetője

Címkék: Dózsa mozi

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 20. 06:59, hétfő | Helyi

HALÁLOS KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESET TÖRTÉNT DUNAÚJVÁROSBAN

Egy személygépkocsi oszlopnak csapódott, majd kettészakadt.

2021. Augusztus 05. 09:10, csütörtök | Helyi

BÓDULT ÁLLAPOTBAN VEZETETT

A dunaújvárosi rendőrök befejezték a bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt egy 31 éves nővel szemben indult eljárás vizsgálatát.

2021. Augusztus 02. 15:18, hétfő | Helyi

OKF: folytatódik a szúnyoggyérítés a Duna mentén

Folytatódik a szúnyoggyérítés a Duna mentén - közölte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn az MTI-vel.

2021. Október 17. 18:09, vasárnap | Belföld

Egy rakás csempészcigivel bukott le

Több mint 18 millió forint értékű csempészett cigarettát szállított, a szabolcsi rendőrök elfogták.