Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2011. Április 21. 20:53, csütörtök | Helyi

Új elnök a Dunamenti Regionális Népfőiskola élén

Új elnök a Dunamenti Regionális Népfőiskola élén

Rendkívüli közgyűlést tartott csütörtökön (2011. április 21-én) a Dunamenti Regionális Népfőiskola. Eddigi elnöke, Almási Zsolt lemondott. A civil szervezet tagjai Dr. Kántor Károlyné eddigi alelnököt választották meg a népfőiskol

Almási Zsolt elnök nyitotta meg a rendkívüli közgyűlést és bejelentette lemondását két okra hivatkozva. Egyik egészségi állapotának változása, a másik az, hogy aktívabb operatív tevékenységet végző személyre van szüksége az elnöki székben a szervezetnek. Lemondása nem érinti népfőiskolai tagsági viszonyát, fontosnak tartja azt a tevékenységet, amit a nehéz sorsú, elesett fiatalok felkarolása érdekében (például Tud6sz program) a szervezet végez.

E bejelentést követően Király Zoltán vette át a levezető elnök tisztét.

Rohonczi Sándor, az egyesület tagja indítványozta, hogy jegyzőkönyvben is rögzítve köszönje meg a szervezet Almási Zsolt eddigi elnöki munkáját. E javaslattal mindenki egyetértett.

Azzal is egyetértett a megjelentek közül mindenki, hogy az elnöki tisztre Dr. Kántor Károlyné, a Dunamenti Regionális Népfőiskola alelnöke, - aki „kezdettől a vállán viszi” az egyesület minden ügyét, gondját – megválasztása indokolt. A javaslatot követően titkos szavazással Dr. Kántor Károlynét választotta elnökének a népfőiskola.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Augusztus 16. 09:55, péntek | Helyi

TÁSKÁKRA UTAZOTT

Egy zalaegerszegi férfi, aki Székesfehérváron a forró nappalok utáni szellőztetéseket használta ki, most hűvösre került.

2024. Augusztus 01. 22:36, csütörtök | Helyi

RABLÁS MIATT KELL FELELNIE

Rövid időn belül elfogták a rendőrök a 22 éves elkövetőt.