Városlista
2020. augusztus 14, péntek - Marcell

Hírek

2019. Szeptember 28. 08:44, szombat | Helyi sport
Forrás: acelbikak.net

Újabb győzelem az Erste Ligában

Újabb győzelem az Erste Ligában

A Vasas elleni 6-4-es hazai sikerrel őrizte meg hibátlan mérlegét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata az Erste Ligában.

Miroslav Ihnacak: – Elég sok hibát követtünk el, főleg a saját harmadunkban, s ezeket ki is használta az ellenfél, így izgalmas lett a meccs.. A lényeg persze a három pont, de jövőben sokkal fegyelmezettebben kell játszanunk.

Ladányi Balázs: – Megteremtettük magunknak a lehetőséget a bravúrra, s szépen helyt álltunk egy jóval rutinosabb ellenféllel szemben. Kicsit jobb koncentrációval akár pontot is szerezhettünk volna.

DAB – Schiller-Vasas HC 6-4 (2-1, 2-2, 2-1)

DAB: Hughson – Kovács B. (2), Vuorijarvi, Azari (1), Dansereau (1), Mazurek 2, Baker 1, Lendák, Silló 1 (2), Somogyi (3), Turcotte 1, Dósa, Hruby, Németh, Subotic, Tamás 1, Ráduly, Wéninger, Gebei, Gulácsi, Pinczés. Vezetőedző: Miroslav Ihnacak.

Schiller-Vasas HC: Sági – Bukor (1), Gáspár, Bödök 2 (1), Schmál (1), Szlama 1 (1), Hetényi, Kováts, Mayer, Székely Mádai, Turbucz 1, Farkas, Inglis, Pápa, Páterka, Szalma (1), Surányi, Tornyai, Czakó, Csiki, Márton. Vezetőedző: Ladányi Balázs.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 13. 19:30, csütörtök | Sport

Trackwood – ahol a drift és a zene találkozik

Az idei nyár tele van kompromisszumokkal és beteljesületlen vágyakkal. Nehéz hónapok ezek mindannyiunk számára.

2020. Augusztus 13. 18:10, csütörtök | Sport

Rally: Remélem, kibírja a dobogóig!

A Salgó rali után újra nekivág a Miskolc rali gyorsainak a Nagy-Tóth ralipáros, bízva benne, hogy most meglátják a célt.

2020. Augusztus 13. 17:06, csütörtök | Belföld

Nyáron történik a legtöbb közúti baleset

Nyáron történik a legtöbb közlekedési baleset a magyar közutakon és külföldön is - mondta az Országos Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési osztályának vezetője csütörtök reggel az M1 csatornán.

2020. Augusztus 13. 16:07, csütörtök | Kék hírek

Elsikkasztotta a kórházi liftre kapott pénzt, elítélték

Jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt az Esztergomi Járásbíróság egy férfit, aki elvállalta, hogy az esztergomi kórházban betegfelvonót épít, de az arra átutalt pénzt a megélhetésére fordította