Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Május 18. 11:54, vasárnap | Belföld
Forrás: PAFE

ÚJABB NEMZETKÖZI SZTÁROK A 8. PANNÓNIA FESZTIVÁLON!

ÚJABB NEMZETKÖZI SZTÁROK A 8. PANNÓNIA FESZTIVÁLON!

A dallamos drum & bass nagyágyúi, LTJ BUKEM (UK) és SHY FX & STAMINA MC (UK) is csatlakoztak a PAFE fellépőihez.

Akik egy fergeteges zenei élménnyel akarják indítani a nyarat, azoknak egyenesen kötelező a Pannónia Fesztivál! A Balaton mellett található Szántódpuszta idén 8. alkalommal sírnak fel a gitárok és pörögnek fel a bakelitek. A legjobb magyar fesztiválzenekarok mellett rangos külföldi előadókkal!
Szinte mindegy, hogy ki milyen zenei stílust kedvel, a PAFE felhozatalában mindenki megtalálja a maga kedvencét. A BIFFY CLYRO mellett ott lesz a THE OFFSPRING, DJ FRESH és MESSY MC, LTJ BUKEM és SHY FX & STAMINA MC, a FREESTYLERS (UK) és a DUB PISTOLS (UK). Felsorolni is hosszú, de hallgatni a végtelenségig lehetne őket!
A külföldi sztárok mellett természetesen a magyar nagyságok is képviseltetik magukat. Quimby, Kiscsillag, 30Y, Intim Torna Illegál, Brains, Punnany Massif, Akkezdet Phiai, Belga, Hősök, Barbárfivérek, Sub Bass Monster, Siska Finuccsi, Depresszió, Road, The Idoru, Blind Myself, Watch My Dying, Insane és még marha sokan.
A 8. PAFE másik nagy dobása a felhozatal mellett a bérlet- és jegyár! Bár a kedvezményes jegyek mind egy szálig elfogytak, a korlátozott számban elérhető elővételes jegyekből még maradt pár darab. Napijegyek már 3500 Ft-tól, bérletek már 11 900 Ft-tól kaphatók a készlet erejéig! További jó hír hogy a helyszínen SZÉP kártyával is lehet majd fizetni, de hamarosan az elővételes jegyvásárlás is megoldott lesz SZÉP kártyával.
Úgyhogy semmi nem állhat az útjába annak, hogy bulizz egy hatalmasat június 5. és 8. között, Szántódpusztán, a Pannónia Fesztiválon. STEAK lesz!

Címkék: belga, offspring, Pafe

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: