Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. Január 27. 22:58, hétfő | Helyi sport
Forrás: Futsal-hungary

Újabb pontok a Green Petnél

Újabb pontok a Green Petnél

Győzelemmel debütált Búzás Attila, a DF Green Pet FC új szakmai igazgatója. Az NB II-es férfi futsal 17. fordulójában a PAFC csapata látogatott Dunaújvárosba, akik igen keményen küzdöttek, de végül a hazaiaknál marad a 3 pont.

Nehezen indult a sérüléssel, s eltiltásokkal is küszködő hazai csapat számára az első félidő, mivel a piliscsabai együttes már a harmadik percben magához vette a vezetést, Laky révén. Amit hosszú idő után követett egy újabb találat, Puskás volt eredményes. Azonban ébredtek a fehérben játszó mieink is, így Rozsos, mintegy 12 másodperc alatt válaszolt – habozás nélkül megcélozta Mihályi hálóját, s talált, s ezzel megszerezte csapata első gólját. A szünetben helyrekerültek a dolgok, s egyre inkább úgy tűnt, hogy sikerül leküzdeni magunkat – foglalta össze Nagy Attila edző a mérkőzést követően.
A folytatásban gyorsított a tempón a hazai csapat, s nagyobb vállalkozó kedvvel játszott, aminek első jele Facskó lendületes gólja volt a 24. percben. Rozsos folytatta ahol abbahagyta, mondhatni és két perccel később már háromra növelte a Green Pet góljainak számát.

A PAFC persze nem adta könnyen magát, tartotta az iramot, illetve Mihályi sokszor résen volt, és hárított. Nem úgy, mikor túl a 30. percen Facskó megint kedvet kapott, lőtt, talált. A fonalat eztán Ivacs kapta el s innentől kétpercenként lőtt egyet, egy mesterhármast – ha már erre járt. Az ’órához’ igazodva Zemankó is feliratkozott a góllövő listára, s zárásképp Facskó lőtte a főiskolai csapat kilencedik gólját.


Így a Green Pet FC tovább erősítette második helyét a tabellán és a rájátszás gondolata is egyre inkább előtérbe kerül. Addig viszont a Göd, a Romhány a váciak és a Dream Team is okozhatnak nehézségeket. Reméljük, a fiúk ugyan ilyen elánnal játszanak majd idegenben is; legközelebb itthon pedig március 3-án láthatjuk őket az Újpest ellenében.

DF Green Pet FC: Lieszkovszky Zalán, Szabó Gergely, Schrancz László, Ivacs Gábor, Németh Tamás, Facskó József Tamás, Rozsos József, Tóth Árpád, Horváth Ádám, Rigó László,
Gólok: Rozsos (2), Facskó (3), Ivacs (3), Zemankó

PCSLE: Mihályi Gergő, Sersznyev Richárd, Laky Richárd, Méhes Norbert, Balogh Richárd, Petrecz Attila, Madar Bence, Balázs János, Puskás Tibor, Fűrész Béla
Gólok: Laky, Puskás, Balogh

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt