Városlista
2020. szeptember 24, csütörtök - Gellért

Hírek

2013. Március 07. 12:03, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Újabb támpontot adott a kincsleléshez az amerikai milliomos

Újabb támpontot adott a kincsleléshez az amerikai milliomos

Újabb támpontot adott a kincsleléshez az az amerikai milliomos, aki állítása szerint egy láda aranypénzt és gyémántot ásott el valahol Új-Mexikó szövetségi államban.

Azért keresteti a milliókat érő kincset, hogy honfitársai tévézés helyett többet legyenek a szabadban, és megismerjék a tagállam természeti szépségeit.
A 82 éves Forrest Fenn azután kezdett sajátos akciójába, hogy kiderült: veserákja van, és legfeljebb három évig élhet. Eddig 9 támpontot adott, a tizedikkel szerdán rukkolt ki: "A kincs 5 ezer lábnál magasabban van elrejtve a tengerszint felett".
Ez durván 1500 métert jelent, ami nem túl nagy támpont, mivel Új-Mexikó felszíne átlagosan 1710 méterrel van a tengerszint felett.
"Az motivál az egészben, hogy rávegyem a gyerekeket, kecmeregjenek ki a kanapéból meg számítógépes játékaik közül a friss levegőre, a napfényre, és szórakozzanak kicsit a fák között" - idézte Fennt a Detroit Free Press című amerikai lap.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 24. 17:05, csütörtök | Bulvár

Főzzünk Robival! Paradicsomos-szardellás tagliatelle - VIDEÓ

Gyors és egyszerű olasz tésztát szeretnél készíteni, ami finom is? Robi mutat nekünk egyet!

2020. Szeptember 24. 16:08, csütörtök | Bulvár

Film készül a brit egészségügynek milliókat gyűjtő százéves katonáról

Film készül Sir Tom Moore-ról, a brit hadsereg százéves veteránjáról, aki tavasszal csaknem 33 millió fontot gyűjtött a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) számára a koronavírus járvány elleni küzdelem segítésére.

2020. Szeptember 24. 13:02, csütörtök | Bulvár

Sophia Loren 86 évesen debütál a Netflixen

Sophia Loren 86 évesen az Előttem az élet című Netflix-drámával tér vissza 11 évnyi szünet után ismét a film világába. A produkciót fia, Edoardo Ponti rendezte.

2020. Szeptember 24. 06:00, csütörtök | Bulvár

Bradley Cooper Leonard Bernsteinről szóló filmet forgat

Bradley Cooper amerikai filmsztár Leonard Bernsteinről (1918-1990) szóló új filmjében Carey Mulligan brit színésznő játssza a női főszerepet - közölte a Deadline.com filmes portál.