Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2019. Augusztus 13. 00:55, kedd | Helyi

Újra akcióban a Hankook önkéntesei

Újra akcióban a Hankook önkéntesei

Nagy népszerűségnek örvendenek és igen eredményesek a Hankook közösségformáló és városszépítő kezdeményezései, melyek során a vállalat önkénteseinek segítségével egymás után újulnak meg a város közösségi terei.

A programok az idén a karbantartásra koncentráltak, az önkéntesek kijavították a használatból eredő hibákat az eddigi három projekt helyszínein: az Aranyvölgyi úti benzinkút mögötti területen található, 2016-ban átadott szabadtéri edzőparkban, a 2017-ben készült kutyaparkban a Batsányi utca mögött a felső Duna-parton, illetve a Béke városrészben a Március 15. téren lévő KRESZ-parkban, amely 2018-ban újult meg. A tavaly átadott és a gyerekek által lelkesen birtokba vett parkban sajnos sok volt a tennivaló, mert az év elején vandálok komoly pusztítást végeztek: leszaggatták, tönkretették a táblákat. A szorgos önkéntesek helyreállították a megrongált eszközöket, lefestették a padokat és a park területen lévő egyéb tereptárgyakat is.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 16. 10:45, szombat | Helyi

Fejlesztés- 1,8 Mrd Ft-ot fordítottak a dunaújvárosi Interspar -ra

Spar Magyarország nem állt meg a fejlesztésekben

2020. Május 07. 07:30, csütörtök | Helyi

Dunaújváros mellett ruház be a török Yaris Kabin

A munkahelyeket teremtő új befektetéseknek köszönhetően Magyarország megerősödve kerülhet ki a válságból - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

2020. Április 09. 09:29, csütörtök | Helyi

Egy napra önkéntesnek állt a polgármester és a képviselő

Első kézből szerzett tapasztalatokat Pintér Tamás a nyugdíjasok ellátásáról

2020. Március 26. 21:11, csütörtök | Helyi

Rendhagyó, rendkívüli közgyűlés 03-26.

Pintér Tamás polgármesterrel együtt a jegyző és a Rajta, Újváros képviselői valamint még néhányan a városháza nagy légterű rendezvénytermében tartottak közgyűlést.