Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2019. Február 08. 18:40, péntek | Helyi
Forrás: dkik.hu

Újra Vállalkozók Bálja

Újra Vállalkozók Bálja

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hagyományos eseményét idén február 9-én, szombaton tartják, a sztárfellépő Tolvai Renáta lesz, a báli zenét ismét a Digitál együttes szolgáltatja, a helyszín is a szokásos, a Campus Aréna.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében 2019. február 9-én 19 órai kezdettel megrendezésre kerül a Vállalkozók Bálja. Helyszín a Dunaújvárosi Egyetem Campus Arénája (Dunaújvárosi, Táncsics M. u. 1/A). Sztárfellépő Tolvai Renáta, aki 2010-ben megnyerte a Megasztárt és az Év Hangja címet, azóta több lemeze jelent meg, slágerlistás dalokkal. A báli zenét a Digitál Együttes szolgáltatja. Fellépnek még a műsorban: Pintér Kata (kétszeres magyar Pole Fitness Beauty bajnok, 2018. év előadóművésze díj), Horváth Luca (világbajnoki aranyérmes légtornász légtorna kocka kategóriában), Pannon Oktatási Központ diákjai. A büféasztalos vacsorát (különféle hideg és meleg ételek, saláták, desszertek, gyümölcsök) a Campus Étterem biztosítja Horváth Attila vezetésével.

A helyi vállalkozói közösség összefogását megjelenítő eseményen kerül sor az Év Dunaújvárosi Vállalkozása Díjak átadására is.

A tombolasorsoláson ismét értékes nyeremények várják a szerencséseket, a bevételből a kamara elnökségének döntése értelmében 6 db speciális koraszülött ágyat szeretnének beszerezni a Szent Pantalon Kórház Csecsemő- és Gyermekosztálya számára (1 db ágy ára: 109.000 forint).

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 18. 09:30, vasárnap | Helyi

AUGUSZTÁLIS 2019

Augusztus 20. Szalki-sziget – szabadtéri színpad AUGUSZTÁLIS 2019

2019. Augusztus 18. 09:27, vasárnap | Helyi

Tegyen javaslatot a „Szociális Munkáért – Dunaújváros” díj odaítélésére!

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése „Szociális Munkáért – Dunaújváros” díjat alapított.

2019. Augusztus 18. 09:22, vasárnap | Helyi

Tegyen Ön is javaslatot a „Dunaújváros Egészségügyéért” díj odaítélésére!

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése „Dunaújváros Egészségügyéért” díjat alapított.

2019. Augusztus 13. 01:10, kedd | Helyi

Hőség és víz

A rendkívüli kánikula miatt Cserna Gábor, városunk polgármestere elrendelte a városi utak folyamatos locsolását, illetve hétfőn a város különböző pontjain vízosztást is tartottak.