Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Október 29. 20:11, péntek | Helyi

Üsd a mobilért !

Üsd a mobilért !

Október 17-én este egy ismeretlen fiatalember kötött bele egy fiatalabb fiúba Dunaújvárosban, a Táncsics úti házak mögötti parkos részen. Az ismeretlen és vele lévő társa megfenyegette a fiút, hogy adja át a telefonját, majd köszönet

A 17-i ügy kapcsán ismeretlen tettes ellen indított nyomozásban első körben az adatgyűjtéssel nem jártak eredménnyel a nyomozók. Október 25-én fordulat állt be az ügyben. Egy bejelentés érkezett a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, amelyben két fiatalember már-már „elviselhetetlen” viselkedésére hívták fel a rendőrök figyelmét.

A két fiatalembert megnevezte a bejelentő, ami alapján sikerült beazonosítani a két férfi tartózkodási helyét.

Egyikőjüket, a 23 éves dunaújvárosi tartózkodási hellyel bíró férfit 26-án vették őrizetbe a nyomozók. Személyében ugyanis a sértettek felismerték bántalmazójukat. A férfi társát még keresik. Az október 27-én megtartott házkutatások alkalmával több mobiltelefon és SIM kártya került elő, melyek eredetét még tisztázni szükséges.

Az őrizetbe vett személy nem ismeretlen a hatóságok előtt. A Dunaújvárosi Városi Bíróság 2008. elején három év börtönre ítélte rablás miatt, amely cselekmény miatt 2007. év nyarától már előzetes letartóztatásban volt. Később a Székesfehérvári Városi Bíróság egy vele szemben kiszabott pénzbüntetést váltott át szabadságvesztésre. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon jelenleg is van vele szemben folyamatban másik eljárás, egy szabálysértési értékre elkövetett lopással gyanúsították meg az idén.

A 23 éves férfi előzetes letartóztatásba helyezésének indítványozására a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói előterjesztéssel élnek az ügyészség felé.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.