Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. Május 22. 22:43, hétfő | Helyi
Forrás: Petrás Gábor

V. Parázs Kispályás Labdarúgó Kupa

V. Parázs Kispályás Labdarúgó Kupa

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának Nagy-rendezvényein belül kerül megrendezésre immáron 5. alkalommal az amatőr kispályás labdarúgó torna, a Parázs Kupa.

Az országosan is kiváló elismerést kapott Parázs Varázs rendezvény 2. napján, szombaton reggel 08.00 órai kezdéssel indul a foci kupa az Alsó Duna - parton a Lemezalakító szabadidőpark füves pályáján. Az V. Parázs Kupára 8 csapat nevezését fogadjuk el, nevezési sorrendben. Nevezni csak olyan fantázia névvel lehet, amely egy étel neve vagy étellel szorosan kapcsolódó szó. Ilyen például: Rákleves, Sülthal csapata, Kolbászos Lecsó csapata stb.
Mórocz Erika a dunaújvárosi Tourunform iroda vezetője és a Parázs Varázs főszervezője: A Tourinform Iroda az elmúlt években számos rendezvényt, fesztivált szervezett DMJV Önkormányzata megbízásából. Minden rendezvénynél, így a Parázs Varázs Fesztivál esetében is fontosnak tartjuk a sportesemények megszervezését. A rendezvények látogatottsága az elmúlt években megháromszorozódott, mely siker a leszervezett sportelemeknek is köszönhető. Szoros együttműködésben dolgozunk ezen rendezvények esetében a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetséggel, hiszen a technikai lebonyolítást, a szakmai hozzáértést ők, vagyis a szövetség biztosítja. A Parázs Varázs Fesztivál keretében megrendezésre kerülő Parázs Kupa immár ötödik alkalommal már hagyományosnak mondható. Ideális helyszínnek bizonyult az ISD Dunaferr Zrt. Alsó-Dunapart Oktatási Központ füves pályája. A kupán résztvevők mellett, több száz néző is lelátogat ilyenkor a rendezvényre, ezért érdemi feladatként kezeljük a Parázs Kupa mellett az általunk megrendezésre kerülő rendezvények esetében a sportprogramok lebonyolítását is. Bízom benne, hogy idén is sportszerű mérkőzéseken dől el, hogy idén ki emeli a legmagasabbra a Parázs kupát. Sok sikert kívánok a csapatoknak, játékosoknak és jó szórakozást és kikapcsolódást a lelátogató szurkolóknak!
Petrás Gábor a rendezvény főszervezője: A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség fontos elemének tartja, hogy a több tízezres létszámú rendezvényen belül a sport is megtalálható legyen a paletták között a Parázs Varázson, ezért nagy öröm számunkra, hogy már 5. alkalommal részesei lehetünk a Parázs Varázs elnevezésű országos gasztronómiai családi rendezvénynek. A sport bekapcsolódásával több fiatal is érkezik a rendezvényre, akik a sportolás után csapatostul a grill-partin is részt vesznek, majd az esti koncertekkel zárják a napot. Természetesen a torna végén a dobogós csapatokat díszoklevéllel, kupával és éremmel díjazzuk, valamint a legjobb kapust, a legjobb játékost és a gólkirályt is elismerjük egy-egy emléklappal, kupával.
Esemény ideje: - 2017. május 27. szombat 08:00
V. Parázs Kispályás Labdarúgó Kupa

A legjobbak díjazása:
• I. - II. - III. hely kupa + érem + díszoklevél + labda
• IV. hely kupa + díszoklevél
Különdíjban részesül:
• a legjobb játékos kupa + díszoklevél
• a legjobb kapus kapus + díszoklevél
• a gólkirály kupa + díszoklevél
A kupák és érmek mellé a Fészek Étterem 1 karton sört ajánl fel az V. Parázs Kupa bajnok csapata számára.
A rendezvény főtámogatója:
• Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata.
A rendezvény főszervezője:
• Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Technikai információ:
• 8 csapat
• 2 négyes csoport
V. PARÁZS KUPA AMATŐR KISPÁLÁS LABDARÚGÓ TORNA
CSAPAT
1. MÁKOSLEVES
2. ROSTONSÜLT GUPPI
3. RÁNTOTTÁL
4. KINDER PALACSINTA
5. TÖKÖSLECSÓ
6. GYALOG
7. NEW ENGLANDI KAGYLÓLEVES
8. ?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.