Városlista
2020. augusztus 9, vasárnap - Emőd

Hírek

2020. Július 29. 08:33, szerda | Helyi

Válassza a Paks II. Akadémia valamely képzését a DUE-n

Válassza a Paks II. Akadémia valamely képzését a DUE-n

2020. augusztus 1. és 24. között újra lehetőség lesz jelentkezni az atomerőmű specifikus szakirányú továbbképzésre a Dunaújvárosi Egyetemen.


Az Atomerőművi üzemeltetési szakmérnök és szakember képzéseket a Paks II. Akadémia hat felsőoktatási intézménnyel közösen, köztük a Dunaújvárosi Egyetemmel együttműködésben hozta létre. A Paks II. Zrt. anyagi támogatása mellett kerülnek elindításra a szakok, mely ennek köszönhetően a DUE vonatkozásában 25 fő számára térítésmentes, továbbá lehetőség nyílik korlátozott számban a képzés önköltséges formában történő teljesítésére.
A Paks II. Zrt. számára nagyon fontos a magasan képzett munkaerő, éppen ezért hívta életre a projektcég a Paks II. Akadémiát, amely színvonalas képzési programot kínál, melynek köszönhetően lehetőség nyílik az energetikai és nukleáris iparban való elhelyezkedésre.
A képzést elvégző szakemberek magas szintű tudás birtokában pályázhatnak az atomerőművi üzemeltetés területén betölthető állásokra. A szakirányú továbbképzés két féléve alatt a gyakorlatban kiválóan hasznosítható tudást kapnak az energiaipar ezen szegmenséből: alapszintű ismeretekkel gazdagodhatnak az atomerőmű technológiai folyamatairól, az üzemeltetés folyamatáról, a nukleáris biztonság alapjairól, az atomerőmű biztonságos működéséről.
Jelentkezési időszak: 2020. augusztus 1 - 24.
Jelentkezéssel és képzéssel kapcsolatos információkért kattints az alábbi oldalra:
http://www.uniduna.hu/hirek/hirek-almenu/1162-atomeromuvi-uzemeltetesi-szakmernok-cikk
Alapozza meg a jövőjét a képzéssel, jelentkezzen a Dunaújvárosi Egyetemre és szerezzen egyedülálló tudást!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 04. 17:20, kedd | Helyi

Rendkívüli közgyűlés, 16 döntés

Fport támogatás, terítéken az Energo.hőterm, fejlesztések

2020. Július 30. 13:23, csütörtök | Helyi

Negyedmilliárd a déli iparterület fejlesztésére!

Dunaújváros önkormányzata vállalkozói környezet fejlesztését tervezi a déli iparterületen, az alapinfrastruktúra, továbbá az iparterület elérhetőségét és feltárását segítő vonalas infrastruktúra fejlesztésével.

2020. Július 30. 12:27, csütörtök | Helyi

Megújult a Venyimi út

Vérosubk az összesen 1030 méter útszakasz felújítására 120,00 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program ( TOP-6.1.5-16 ) keretében

2020. Július 29. 08:27, szerda | Helyi

Keresik Bogyó és Babóca legnagyobb rajongóit

Mozikba került az utóbbi évek legsikeresebb magyar gyerekfilm-sorozatának legújabb része, a Bogyó és Babóca 4. ‒ Tündérkártyák ‒ 13 + 1 új mese.