Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Április 11. 10:56, szerda | Helyi
Forrás: www.blikk.hu

Vallomást tett a kulcsi családgyilkos

Vallomást tett a kulcsi családgyilkos

A kulcsi mészáros nem tett különbséget áldozatai között, nem tervezte el, kivel kezdi a vérfürdőt. Mint mondta, egyformán gyűlölt mindenkit, csak az számított, hogy tervét véghezvigye.

– Megdöbbentő módon védencem szinte minden egyes apró részletre emlékszik, pontosan tudja, kit, hányszor és hogyan szúrt meg. A rendőröknek azt mondta, meglehet, hogy vallomásán kis mértékben még változtatni fog, de semmiképp sem vonja azt vissza. Azt is megerősítette, hogy nem bánta meg, amit tett. Azt mondta: megnyugvással tölti el, hogy végzett az ellenségnek vélt családtagokkal – mondta el Hortobágyi Tibor, H. Csanád ügyvédje.

A kulcsi családirtó azt is tudja, hogy édesanyja és húga túlélte a temérdek szúrást és vágást, hogylétükről azonban nem érdeklődött. Pedig édesanyját csak egy hajszál választotta el attól, hogy a többi négy családtaghoz hasonlóan tragikus halált haljon. A nőt jelenleg a Honvéd Kórházban ápolják, de már nem az intenzív osztályon. Nyakszirtje és úgynevezett falcsontja, vagyis koponyája egyik része is eltört, ezért innen csontszilánkokat kellett eltávolítani. Ezenkívül mindkét karján számtalan sebet kellett összevarrni.

Azt továbbra is homály fedi, hogy pontosan miért ébredtek a fiatalemberben a gyilkos indulatok.

– Megjegyzéseket tett arra, hogy nehéz gyermekkora volt, tettét azonban nem tudta konkrét indokokkal magyarázni. A kihallgatás során egy percig sem beszélt indulatosan családtagjairól, úgy tűnt, miután tervét valóra váltotta, már cseppet sem érdekli sorsuk – tette még hozzá az ügyvéd.

Mint kiderült, H. Csanád egy pillanatig sem számolt azzal, hogy elkapják. Bár távlati tervei nem voltak, úgy hitte, szabad emberként éli majd az életét. Elfogásakor saját házuk telkén gubbasztott a bokorban, hallva, hogy keresik. Nem akart öngyilkos lenni, az sem fordult meg a fejében, hogy az őt kereső kommandósokra támadjon.

Az előzetes letartóztatását tárgyaló bíró kérdésére, hogy tudja-e, mi vár rá, H. Csanád azt válaszolta, felfogta, hogy komoly büntetést fog kapni.

Korábbi tudósításunk ITT olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.