Városlista
2020. október 25, vasárnap - Bianka

Hírek

2011. Szeptember 17. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Varázsolt magának egy szigetet a híres mágus

Varázsolt magának egy szigetet a híres mágus

55 éves David Copperfield amerikai bűvész, aki varázsolt magának egy bahamai magánszigetet is.

Kotkin az eredeti neve, s azt már kissrácként belátta, hogy ilyen névvel sose lesz híres bűvész. Ezért amikor tizennégy évesen az első fellépésein próbálgatta tehetségét, a Davino művésznévvel próbálkozott. Amikor profi illuzionista lett, némi irodalmi műveltséggel megáldott menedzserei kitalálták neki a Copperfield Dávid nevet, s a világ már így ismerte meg.

Művészetének látványra épülő ágát műveli, azaz nem nyulat varázsol elő a cilinderből, hanem a New York-i Szabadság-szobrot "tünteti el", és nem kettéfűrészelteti magát, hanem a kínai Nagy Falon megy át. Viszont pár éve egy szorult helyzetből nem tudott kimenekülni. Másfél órára beszorult egy szálloda liftjébe.

Mutatványai egyértelműen az illúzióra épülnek, látványos számainak kitalálásában és megvalósításában hatalmas stáb segíti, a szakértők szerint kézügyességének hiányosságait csodás show-elemekkel rejti el, s ez világsikerének titka.

Menedzserei legalább olyan tehetségesek a szakterületükön, mint ő, hiszen nem csak macsó imázst varázsoltak neki, de a szépséges német topmodell hasonlóan ügyes tanácsadóival összefogva, összehozták Claudia Schifferrel - így Claudia meghódította Amerikát, David pedig karriert csinált Európában is. Nagy felhajtást kapott szerelmük csak reklámfogás volt, ám ennek köszönhetően David százmillió dollárt varázsolt a bankszámlájára, úgyhogy elégedetten szakíthattak.

Nagy varázslók David ügyvédei is: tavaly egy szexuális erőszak elleni vád alól mosták ki. A hölgy szerint a mágus bahamai magánszigetén akarta őt az ágyába varázsolni.

Viszont a valóságot az illuzionista tizenhat hónapon át titkolta: egy szép francia modell, Chloe Gosselin kislánnyal ajándékozta meg, akit a Sky névre kereszteltek.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 25. 08:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szigeti Ferenc (Karthago) - VIDEÓ

Szigeti Ferenc a műsorban elmeséli, hogy milyen sportokat próbált ki élete folyamán és az is kiderül a videóból, hogy milyen sportokat űz jelenleg!

2020. Október 24. 15:04, szombat | Bulvár

Paul McCartney egyedül készítette új, karanténalbumát

A koronavírus-járvány miatti karantén szülte Paul McCartney új albumát.

2020. Október 24. 08:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége: Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Az Andonik 4s-ben Csepregi Évával arról beszélgettünk, hogy mennyit számít a külső egy előadó esetében? Elég a szépség vagy tehetség is kell? Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!

2020. Október 23. 08:00, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Fritule - VIDEÓ

Egy délvidéki mediterrán desszert elkészítését mutatja meg nekünk, amely egyszerű, mégis zseniális! És nem mellesleg nagyon finom is!