Városlista
2020. november 30, hétfő - András, Andor

Hírek

2015. Január 23. 00:24, péntek | Helyi

Városunk hétköznapi hőse: Kőváriné Aranka

Városunk hétköznapi hőse: Kőváriné Aranka

Nagyon nagy fölénnyel nyerte meg a Város legjobb eladója címet: Kővári Zoltánné, Aranka. Gratulálunk neki.

Őt követte Halászné Sipos Mária a Kenguru ÁBC eladója a Dunaújváros Alapítóink jelöltje.Ilisz Gyöngyi, a Mozgáskorlátozottak Egyesületének jelöltje. Ugyan nem állhattak a képzeletbeli dobogóra, de gratulálunk Mártonné Nagy Erikának és Czuppon Évának is.

Így szól a győztes méltatása: A pályázati felhívásban szereplő „türelmes, mosolygós, odafigyel ránk vásárlókra” – tulajdonságok egyértelműen illenek a Széchenyi Pékség Óvárosi boltjának eladójára, Kővári Zoltánné Arankára. A dunaújvárosi születésű, Dunaújvárosban élő asszony 25 éve van a pályán, s még mindig nem sikerült elvenni a kedvét választott szakmájától, a kereskedelemtől. Legalább is nagyon úgy tűnik, hiszen amint belép az ember Aranka munkahelyére, a tiszta és illatos pékáru kereskedésbe, üdvözölve, majd pár szót váltva vele, mindjárt derűsebb lesz a napunk. Ő az a kereskedő, akire azt is rá lehet bízni, hogy javasoljon a portékából, amikor tanácstalan a vásárló.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 16. 07:18, péntek | Helyi

Dunaferr: botrányos a helyzet

A Vasmű krízishelyzete továbbtart. A cégvezetés vagy annak képviselői nagyvállalathoz nem épp illendő stílusú közleményben kérték, hogy ne nyilatkozzon Cserna Gábor és az MSZP sem a vállalat helyzetéről.

2020. Október 15. 20:00, csütörtök | Helyi

Az októberi közgyűlés főbb döntései

A pentelei főtérről áttelepítendő a szovjet emlékmű, kollégiumból rendőrlakások, lesz Borovszky Ambrus eméékpark.

2020. Október 12. 13:08, hétfő | Helyi

Pintér Tamás csütörtök délelőttre összehívta városunk közgyűlését

A szokottnál kevesebb téma szerepel az október 15-én esedékes közgyűlésen. Rendeződhet a kertváros kollégium jövője. Módosul több háziorvosi körzet szerződése, Új tagokat választanak egy területcserét előkészítő bizottságba.

2020. Október 02. 09:54, péntek | Helyi

Folytatódik a lomtalanítás Dunaújvárosban

Ezúttal a Béke városrészben folytatódik a lomtalanítás.