Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Szeptember 27. 09:57, hétfő | Helyi
Forrás: Dab.Docler

Vasast ütötték az Acélbikák

Vasast ütötték az Acélbikák

A Steaua elleni meglepő hazai vereség után hamar sikerült javítani a DaB. Docler jégkorong csapatának. A MOL liga rangadóján Budapesten győzték la az Acélbikák a Vasas gárdáját.

Érdekesen alakulnak a magyar jégkorong liga eredményei, gyakorlatilag 5-6 csapat bármikor, bárhol megverheti a másikat, nincsenek előre lefutott találkozók. Anyáron ugyan alaposan meggyengült a fővárosi gárda, de a Dab-ból is hiányzott többek között Azari, Galanisznak és Metcalfe, így az erőviszonyok nagyjából kiegyensúlyozottnak tűntek az összecsapás előtt. A találkozó első felvonása nem is hozott nagy játékot, kiegyenlített mezőnymunka után gól nélkül vonulhattak pihenőre a gárdák.

A második harmadban a hazai pályán játszó Vasas kezdett jobban, és a félidő közepén megszerezte a vezetést. Szerencsére még ebben a játékrészben sikerült az egyenlítés és a fordítás, először Magosi volt eredményes, majd Kiss Ákos góljával már 2-1-re vezetett a Dunaújváros. A záró harmadban mindent megtett az egyenlítésért a Vasas, de ezzel nagyobb teret adott az Acélbikáknak, akik ki is használták a lehetőségeket. Először Hegyi növelte kétgólosra az előnyt, majd Virág állította be a végeredményt. (1-4)

Vasas HC – Dab.Docler 1-4 (0-0, 1-2, 0-2)

Dab.Docler: Sevela, Hegyi 1 (1), Pozsgai (2), Kiss Á. 1, Papp V. (1), Mestyán, Martinka, Varga (1), Magosi 1, MacSweyn (1), Pavuk, Lencsés, Kiss D., Virág 1, Szilassy (1), Jonkl. Tőkési. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.