Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. December 23. 16:16, péntek | Helyi

Vége az idei Karácsonyi Vásárnak

Vége az idei Karácsonyi Vásárnak

Az utolsó héten is az igényes szórakozásé volt a főszerep

Eljött a karácsony, vége a vásárnak erre az évre, de azt hiszem, nem panaszkodhatunk. A szűkös anyagi keret ellenére kompromisszumokkal és jó ötletekkel sikerült egy meghitt, színvonalas adventi programsorozatot tető alá hozni, akár szó szerint is, hiszen a programokat a mozi termeiben láthatták a nézők, ami tökéletes helyszínnek bizonyult.

Az utolsó héten fellépett a Pentel Ska Klub, Kelemen Angelika és barátai, Beatles Tribute zenekar, a Cabinet Band, a Vasas Tánceggyüttes, Zoller Zsolt zongoraművész, Tóth Attila, a Társulat Színház színésze és a Pentele Hagyományőrző Egyesület. Az utolsó, pénteki napon egy meglepetés program is várja az érdeklődőket este nyolc órától a Galéria Jazz Klubban.

Az utolsó előtti délutánon beszédet mondott Gál Roland önkormányzati képviselő, Cserna Gábor polgármester ugyanis parlamenti teendői miatt nem tudott részt venni az eseményen. Gál Roland beszédében megköszönte a rengeteg segítséget, amik miatt ez a rendezvény létrejöhetett, hangsúlyozta a család fontosságát. "Végig azok a szempontok vezéreltek bennünket, hogy összehozzuk az embereket, hogy örülni tudjunk a közösségben eltöltött időnek, kellemes szórakozási lehetőségeket teremtsünk a megszokott és elvárt színvonalon. Igyekeztünk újabb elemekkel is kiegészíteni a már megszokott rendezvényeket, és a visszajelzések alapján örülök, hogy szívesen fogadta a közönség az új színeket a palettán."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.