Városlista
2021. március 2, kedd - Lujza

Hírek

2012. Július 16. 13:52, hétfő | Helyi

Verekedés a diszkóban

Verekedés a diszkóban

Verekedés tört ki Dunaújváros egyik szórakozóhelyén vasárnap. Egy férfi és barátnője között veszekedés történt. A férfi a nőt megütötte, majd a nő segítségére siető férfit is bántalmazta. A rendőrök a tettest még a helyszín

A 40 éves férfi és a 44 éves nő között vasárnap hajnalban szóváltás alakult ki feltehetőleg féltékenység miatt, ennek során bántalmazta a férfi a nőt. Információink szerint a nőt a hajánál fogva a földre rántotta, majd a földön többször térddel fejbe rúgta.

A nő segítségére sietett egy ismerőse, aki taxit hívott, hogy kórházba szállítsa. Míg a taxira várt, a férfi őt is bántalmazta; egy alkalommal arcon ütötte, valamint egy alkalommal combon rúgta.

A bántalmazás következtében mindkét személy 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A nő zúzódásos sérüléseket szerzett, valamint egy foga letört.

Az időközben helyszínre érkező rendőrök a tettest előállították és súlyos testi sértés kísérlet illetve garázdaság elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. A kihallgatása során elmondta, hogy ittassága miatt nem emlékszik az ügy részleteire. A férfi szabadlábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 02. 00:00, kedd | Helyi

TETTEN ÉRT SZABÁLYSÉRTŐ

A rendőrök elejét vették a tragédiáknak a 7-es számú főúton, Székesfehérvárnál.

2021. Március 01. 12:19, hétfő | Helyi

EMLÉKEZETES SZÜLETÉSNAP

Zétény a harmadik születésnapján rendőrautóval érkezett a ,,munkahelyére”.

2021. Február 23. 00:00, kedd | Helyi

SZABÁLYTALAN RAKOMÁNYRÖGZÍTÉS MIATT SZŰRTÉK KI A FORGALOMBÓL

A rendőrök megakadályozták a tehergépkocsi továbbhaladását.

2021. Február 19. 08:06, péntek | Helyi

Férfi röplabda Extraliga - Kecskeméti siker Dunaújváros ellen

A Kecskemét vendéglátóként négy szettben kerekedett a Dunaújváros fölé a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának szerdai mérkőzésén.