Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Március 04. 22:49, szerda | Helyi

VI. Amatőr Futsal Bajnokság döntője

VI. Amatőr Futsal Bajnokság döntője

A döntő mérkőzést a bajnokság első két helyezett csapatával.
A VI. Amatőr Futsal Bajnoskág döntőjének helyszíne és időpontja:
2020. március 5. csütörtök 19:00 óra - Dunaújváros Egyetem Sportcsarnok

Résztvevő csapatok ( A döntő mérkőzést a bajnokság első két helyezett csapata játsza):

Solarwelt Dunabiztos - Falábúak
Karf Máté a Falábúak csapatvezetője: Nem egyszerű a jövőről nyilatkozni hiszen 2019 szeptemberében még azt sem tudtuk, hogy Mi egy csapat leszünk és nem is akármilyen. Elindultunk és lassacskán megismertük egymás játékát és meccsek után egymást is. Az ellenfél egy igen régóta együtt játszó sok-sok tornát győztesként zárt csapat, akik folyamatosan aktívak. Sok olyan csoportmeccsünk volt, ahol nem tudtunk teljes játékoskerettel kiállni, de véleményünk szerint tisztes helytállással letudtuk meccseinket. Sok volt a meccs sokat faragták is falábainkat, de még nagyon vastagok és kemények és a döntőben is azok lesznek. Állítólag a faláb nem remeg, de sajnos volt olyan meccsünk is ahol megremegett, viszont ezúttal nem fog megremegni. Teljes szívvel, alázattal és odaadással indulunk a meccsnek és szeretnénk méltóan zárni a tornát, hogy jókedvvel és mosollyal vágjunk bele utána az éjszakába. A Duna Biztos, de mi biztosabbak vagyunk!

Schön Róbert a Solarwelt-Dunabiztos csapatvezetője: Izgalommal várjuk a Futsal döntő mérkőzését, ami zsinórban negyedik lesz. Szeretjük és úgy tűnik fekszik is nekünk a 4+1 felállás. Ebben a szezonban sajnos sok sérülés hátráltatott minket, de az alapszakaszt sikerült jól lehoznunk. A Falábúak csapata ellen nagyon jó mérkőzést játszottunk már a szezonban, ott egy taktikus mérkőzésen nyertünk ellenük. Igaz egy picit hiányosak voltak, biztosak vagyunk benne, hogy a döntőben megfelelő létszámmal szeretnének revansot venni. Nekünk nem lehet más célunk, mint hogy címvédőként -ami az elmúlt két évben sikerült - az idén is megnyerjük a Dunaújvárosi Futsal bajnokságot döntőjét. A nézőket arra biztatjuk, hogy nézzék meg ezt a mérkőzést és a belépőjegy vásárlással támogassanak egy nemes célt.

Jótékonysági akció, melyet a két csapat szervez a mérkőzés alatt:
A DLSZ által megrendezett amatőr futsal kupa döntőjén a Falábúak és a Solarwelt-Dunabiztos méri össze erejét, amelyre a Dunaújvárosi Egyetem Tornatermében kerül sor. A döntős csapatok közös megegyezése alapján a belépésért egy jelképes összeget szeretnének elkérni, amely 300 Ft/fő-t jelentene. A jegyekből befolyt összeget a Fáda nevű Alapítványnak ajánlanák fel.
Kérnénk minden kedves látogatót, hogy ezt a kérést tartsák tiszteletben.
Előre is köszönjük!
Hajrá Foci!

Címkék: döntő, futsal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.