Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Június 07. 09:08, péntek | Helyi sport
Forrás: dlsz-hu

VIII. Akarat Ereje Foci Kupa - Felnőtté válva

VIII. Akarat Ereje Foci Kupa - Felnőtté válva

„Felnőtté Válva!”. Idén ez lesz a szlogenje a VIII. Akarat Ereje Kupának. Az a rendezvény, ami annak idején Szatmári Ádámnak és családjának volt hivatott segíteni.

Felemelő és nagyszerű érzés úgy beharangozni ezt az immáron országos hírű jótékonysági eseményt, hogy Szatmári Ádám felnőtté válik, hiszen most tölti be a 18. életévét. Ádám kérése ez alkalomból, hogy egy kutyamenhelyet segítsünk meg az Akarat Ereje Kupa rendezvénnyel. Ez a cél és a törekvés is mutatja Ádám igazi, céltudatos felnőtté vált, hiszen másokra, azaz gazdátlan kutyákra gondol és próbál segíteni a maga módján, a csapatokkal és támogatóinkkal közösen a jó ügy érdekében. Reméljük minél többen fognak hozzájárulni a jótékony akcióhoz és tápokkal vagy éppen adományokkal tudják segíteni az állatmenhelyet!

A mérkőzések ezúttal is nagyszerű hangulatban fognak zajlani, a nők (6 csapat) és a férfiak (10 csapat) mezőnye is garancia erre, valamint a szabadidőparkban felállított gyereksarok és rajzverseny is várja a kilátogatókat. Napközben pedig kutyabemutatót tart a dunaújvárosi Duna Dog Center Kutyaiskola Cibere Cecília vezetővel. Ádám napja színes és rendkívül izgalmas lesz, hiszen az eredményhirdetésen rengeteg ajándékkal várja a dobogós csapatokat és a különdíjazottakat!

Időpont: 2019. június 10. Pünkösd hétfő 8-tól 15 óráig

Helyszín: Dunaújváros Lemezalakító Kft. Szabadidő park - Dunaújváros, Alsó - Duna part.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.