Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2010. November 29. 09:08, hétfő | Helyi
Forrás: Dab.Docler

Visszavágott a Miskolc

Visszavágott a Miskolc

Pénteken még a Dab.Docler jégkorongcsapatának Miskolc elleni győzelme miatt örülhettünk. Vasárnap este a visszavágón a Jegesmedvék győztek, igaz csak hosszabbításban.

A nyáron alaposan megerősödött a miskolci együttes, így ebben a szezonban nagyon kevés csapat távozott eddig ponttal a Jegesmedvék otthonából. A találkozó elején úgy tűnt, ez az Acélbikáknak akár sikerülhet is, hiszen folytatva a pénteki jó sorozatot, Magosi góljával megszerezte a vezetést. Az öröm csak fokozódott, amikor a 10. percben Kiss Dániel már másodszor zörgette meg a hazaiak hálóját. (0-2)

A folytatás ugyan miskolci fölényt hozott, de sokáig csak a szépítésre futotta a hazai gárdától. A második harmadban ugyan az egyenlítés is megszületett, de Győri révén ismét az Acélbikákhoz került az előny. (2-3) Sajnos a második felvonás vége előtt egalizálták az állást a Jegesmedvék, így az utolsó harmadra maradt a döntés. A csapatok azonban kidolgoztak helyzeteket az utolsó játékrészben, de ezek sorra ki is maradtak, így jöhetett a hosszabbítás. A hirtelenhalál a Miskolcnak kedvezett, Dubek góljával 4-3-ra nyertek a Jegesmedvék. A hétvége pozitívuma azonban mindenképpen az, hogy az Acélbikák a két mérkőzés alatt maguk mögött tartották legnagyobb riválisukat a tabellán. Folytatás kedden, a Ferencváros otthonában.

Miskolci JJSE – Dab.Docler 4-3 (1-2, 2-1, 0-0, 1-0) hosszabbítás után

Dab.Docler: Lindström, Hegyi (1), Pozsgai, Magosi 1, MacSweyn, Metcalfe (1), Martinka, Varga, Azari, Pavuk, Virág, Lencsés, Tőkési, Papp V., Galanisz, Kiss Á., Kiss D. 1 (1), Győri 1, Szilassy, Papp Cs. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.