Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Január 17. 07:46, kedd | Bulvár
Forrás: Stop.hu

VV Péter gondolkodás nélkül átverte Attilát

VV Péter gondolkodás nélkül átverte Attilát

VV Péter nem tagadta: amikor csak lehetett, folyamatosan átverték egymást villabéli legjobb barátjával, Attilával.

A ValóVilág legutóbbi kiesője azonban a lányokkal való kapcsolatairól is mesélt, sőt elárulta, mit érzett, amikor Vera múltjáról értesült a való életben.

Péter búcsúzott vasárnap este a ValóVilágtól. Párbajellenfele, VV Kinga a szavazatok 58 százalékával tért vissza a luxusbörtönbe. A valóságshow veterán az RTL Klub Sztárchat oldalán vallott villabéli kapcsolatairól a rajongóknak és arról, miért is taktikázott és játszott így.

- Játszani mentem be. "Ármány és szerelem" - így hirdették ezt a játékot, azt gondolom, hogy mindegyikből kivettem a szerepem. Attilával össze-vissza hazudoztunk egymásnak, mi sportot űztünk abból, hogy egymásnak és mindenkinek hazudoztunk. Be vagy zárva egy kertbe és egy nappaliba, megőrülsz az unalomtól és semmi más szórakozásod nincs. Az volt az íratlan szabályunk, hogy kis dolgokban gondolkodás nélkül átvertük egymást, nagy dolgokban viszont soha. A fontos lépéseknél ott voltunk egymás mellett - mesélt Attilával való kapcsolatáról az exvillalakó, aki elárulta, hogy a CT Bt. - "Cinkostárs Betéti társaság"- is minden bizonnyal működik tovább, ha Attila számára is véget ér a játék, azaz az életben is megmarad a barátságuk.
Péter ugyanakkor elárulta azt is, hogy valójában nemcsak Veronikával, vagy Eszterrel, de a többi villalakóval is jó viszonyt alakított ki, így a többiekkel is szívesen tartaná a kapcsolatot, kivéve Verát. A villa érzékeny lelkű nőjének pornós múltja pedig még inkább kiverte a biztosítékot Petinél.

- Iszonyatosan röhögtem, mikor megtudtam. Bearanyozta az egész napomat, nagyon tetszik, álmomban sem mertem gondolni. Az elképesztő képmutatás és harcosság mellett fogalma sincs arról, hogy kijöttek ezek a videók. Ha ő tényleg azt gondolta, hogy ez nem derül ki, amikor bement a villába, akkor nagyon buta - mosolygott VV Péter.

A valóságshow veteránnak eddig nem sok szabad ideje volt otthon, mint mondta: a vasárnapi Párbajt egy óriási alvás követte. Igaz, akkor is a plafont nézte először és örült, hogy nem talált kamerákat. A top háromban Esztert, Csabát és Attilát látja Péter, de természetesen leginkább barátjának szurkol. De, hogy folytatja a való életben a villa egyik nagy taktikusa?

- Nagyon gondolkodom azon, hogy visszavonulok és több valóságshow-ban nem veszek részt. Már csak felkérésre szerepelek. Hülyéskedést félre téve, már kivalóságshowztam magam egy időre. Jók ezek a játékok. Engem kevésbé érdekel, hogy nyilvános, inkább a játék maga. Ilyen játékokat nem rendeznek csak úgy, hogy videokamerával felveszik és aztán bekerül a tévébe. Kijöttem egy olyan világból, ahol az emberek nyírják egymást, egy olyan világba, ahol nyírják egymást. Aki összefestette az autómat, az számíthat rá, hogy a következő Kiválasztásnál rárakom a jelet.

Címkék: valóvilág, VV Péter, VV5

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára